Přesně. Víme hov*o, co se přihodilo. Jestli klouboukář nekoukal, nebo to chudák kluk valil dvě kila, nebo obojí. Škoda mladého života. Ten se lepším řidičem už nestane .
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jistě - na tom stroji na fotce to valil 200 akorát ve tvé hlavě. Dej si sprchu. Pokud možno, hodně ledovou!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nejde, ale kedze 90% ludi ma nulove pravne povedomie tak to s radostou vyplatiaTruck Daškam píše: ↑čtv 16 čer 09:22 abgx1: To je to jediný co mě napadlo, ale nevím jestli z toho lze udělit pokutu, když se nic nestalo - jestli to není obdobný, jako s bezpečnou vzdáleností
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu... Tady by pomohly jenom tvrdě fyzické tresty:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na tom 40letém Nortonu Commando (nebo snad i ještě starší Dominator)?
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Případ řidičky vs. sražení dítěte pokračuje. Uspěla u NS.
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/v-l ... .seznam.cz
Jak to bývá, tak články jsou vždy napsané pokaždé trochu jinak.. Z toho zákazu jsem nyní vyrozumněl, že paní jela "zákazem", s vyjimkou dopravní obsluhy, do garáží. Tak asi kdo jiný tou ulicí má jezdit, než obasluha do garáží. Slovíčkaření, že tam nebydlí ale jen přijela na návštěvu a tak není dopravní obsluhou, to je fakt nesmysl.
Celkem palec nahoru NS. Jak už jsem zde řekl hned když se případ stal. Je mi líto obou stran, ale nehoda se mohla stejně tak stát, pokud by tam paní přijela Karoqem / Kodiaqm.
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/v-l ... .seznam.cz
Jak to bývá, tak články jsou vždy napsané pokaždé trochu jinak.. Z toho zákazu jsem nyní vyrozumněl, že paní jela "zákazem", s vyjimkou dopravní obsluhy, do garáží. Tak asi kdo jiný tou ulicí má jezdit, než obasluha do garáží. Slovíčkaření, že tam nebydlí ale jen přijela na návštěvu a tak není dopravní obsluhou, to je fakt nesmysl.
Celkem palec nahoru NS. Jak už jsem zde řekl hned když se případ stal. Je mi líto obou stran, ale nehoda se mohla stejně tak stát, pokud by tam paní přijela Karoqem / Kodiaqm.
to je tak když se potkaj dvě blbky, jedna nehlídá dítě a druhá ho přejede. ale tady je jasně za větší píču ta co ho přejela. mimo jiné to auto na 99% má 360 kamery
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Ty jsi místní lidový soudce.
Onehdy jsem si dohledával jak to na tom místě vypadá.
Takové minimum abych se k tomu vyjadřoval.
viewtopic.php?f=14&t=137&p=205530&hilit=suv#p205530
Odbočovala směrem k zaparkovanému stříbrnému Superbu.
Pokud holčička vyjela někde zpoza zaparkovaného auta pod úrovní toho retardéru, mohlo se to stát komukoliv z nás jak tady jsme.
Klidně z druhého směru.
Protože úplně vidím jak každý slušný řidič přijede na toto místo kde nemůže ani rovno, ani doprava a řekne si - nejbezpečnější bude odtud vycouvat.
Onehdy jsem si dohledával jak to na tom místě vypadá.
Takové minimum abych se k tomu vyjadřoval.
viewtopic.php?f=14&t=137&p=205530&hilit=suv#p205530
Odbočovala směrem k zaparkovanému stříbrnému Superbu.
Pokud holčička vyjela někde zpoza zaparkovaného auta pod úrovní toho retardéru, mohlo se to stát komukoliv z nás jak tady jsme.
Klidně z druhého směru.
Protože úplně vidím jak každý slušný řidič přijede na toto místo kde nemůže ani rovno, ani doprava a řekne si - nejbezpečnější bude odtud vycouvat.
Naposledy upravil(a) Zajda dne pát 17 čer 10:10, celkem upraveno 1 x.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
tobě určitě. někteří z nás čuměj na cestu a když vjedou do zákazu kde je hovno vidět tak jedou pomalu. dokonce když mi před auto někdo vleze tak použiju brzdu. ale já vidim líp než 9m před auto.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Já jako nejsem expert na danou problematiku jo, ale skoro bych se domníval, že to, že si koupíš auto, z kterýho piču vidíš, je tvůj a nikoliv cizí problém
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))