Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Dělání z komára velblouda. Vozidlo má dvě říditelné nápravy, je prázdný a dojet s tím bez pneu není sebemenší problém - pořád lepší, než jet s prázdnou gumou a gumu tím zničit.
Ano, dá se to řešit lépe - ale řidič je ten člověk, co to musí vyřešit. A tady opravdu žádné přímé nebezpečí nevzniklo..

Takže asi tak

https://www.krimi-plzen.cz/a/polak-jel- ... niho-kola/
Chápeš to?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

já si občas řikám jestli si děláš prdel nebo to fakt myslíš vážně
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
tommas
Pan Řidič

Příspěvek od tommas »

@Truck Daškam: Sorry, ale vyjet s tímto na dálnici. Ještě bych to pochopil, kdyb ho potkali někde pomalu jedoucího po okresce kolem těch Líní, ale pokud se dobře dívám na mapu, tak musel absolvovat po té dálnici takto 20 km během kterých minul nějaké 3 exity. Takže moc nevěřím, ani té povídačce, jak hledal někde po cestě servis.
Přesně pro tyhle případy jsou asistenční služby, případně jestli z toho sám to kolo sundal, tak to neměl rezervu? (smozřejmě vím, že je velká šance, že se mu jen nepodařilo ji povolit a sundat z pod auta).
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není

VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

teď tu ještě HM a spol napíšou že kdyby naboural dodávku a zabil 3 lidi tak je to v pohodě :D
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Převeliký problém s chápáním textu a souvislostí. U Tebe mě to ale nepřekvapuje.
2.9T RWD
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: čtv 09 čer 17:12 Ono každý za klávesnicí pindá, jaký je lidumil a nechal snad řidiči zahrát i písničku, ale myslím, že ještě nikdy pro své příbuzné, které jenom někdo z nedbalosti zabil, neorganizovali funus a nestáli u jeho rakve.
U klávesnice v teple svého kanclu se toho napíše. Tohle lidumilství kráčí ruku v ruce s eurokomunismem.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

HondaMan píše: pát 10 čer 11:23 Převeliký problém s chápáním textu a souvislostí. U Tebe mě to ale nepřekvapuje.
jo? :) a rozdíl mezi tim zabít je oktávkou nebo náklaďákem je teda jakej? jeden úmyslně nedával pozor a druhej jede úmyslně bez kola. výsledek stejnej
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

mattonecz píše: pát 10 čer 11:59
HondaMan píše: pát 10 čer 11:23 Převeliký problém s chápáním textu a souvislostí. U Tebe mě to ale nepřekvapuje.
jo? :) a rozdíl mezi tim zabít je oktávkou nebo náklaďákem je teda jakej? jeden úmyslně nedával pozor a druhej jede úmyslně bez kola. výsledek stejnej
Tak srovnávat jízdu bez kola, které jsem předtím buď odmontoval, nebo ztratil (o obojím ví) s chvilkovou nepozorností, je trochu ujeté... Nevidíš v tom rozdíl, fakt ne?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Já jsem nekoukal odkud/kam jel - ale jinak to napíšu.
Z článku je zjevný, že řidič ohrozil maminky s kočárkama, že se jedná o strašnej průser a děsnou raritu... Přitom tohle bylo v návodu Tatry už před 40lety, a nic na tom fakt není. Tak mu dám 500 a jed do hazjlu a ne že tě za 20km potkám znova- ne že se u toho budu fotit a psát článek
Ale kolega dostal taky pokutu za sundaný kolo - na zvedací zadní nápravě na návěsu, tudíž šlo ještě o větší hovno

S tou rezervou - já ji na autě taky nemám. Výrobce ji dodá na ložný ploše (povinnost splnil) a hotovo. Ono na osmikole ji není moc kam dát. A ta asistenčka - já bych ji volal, když si nebudu moct poradit, on si poradil.

Ale klidně se mohla PČR činit, řidiči ukázat kam jet do servisu a bezpečně ho tam doprovodit... No ni?
Chápeš to?
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Na 8kolce to je houby frajeřina
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Odpovědět