Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
mattonecz
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od mattonecz »

abx kdyz uz se rozhodnes to vzit pravym tak to musis dodelat :D rychlosti si mel dost. at se posere treba v audi
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Taky bol povodny zamer... :D

Atokamera dost skresluje, nebol by tam uz priestor na brzdenie

Teraz to bolo 190 -> 90 v priebehu 3sekund, dole kopcom, v MPV, pneu piskali... Ubrat si z casu na brzdenie este dalsiu sekundu by neskoncilo dobre :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ak bude někdy motorkář rychlejší nebo si řidič v zápalu kokotizmu nevšimne, že není na silnici sám a nedbalostní mrtvola je na světě. Ale co, trestat bychom ho za to netrestali...vždyť on nechtěl, on jenom čuměl do mobilu. :-B
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Ty jsi fakt nervák. Pamatuj, že platí jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Předvídej, mysli, toleruj a budeš jezdit o hodně bezpečněji.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Aha, takže já mám jezdit bezpečněji, zatímco ostatní esemeskují, nedávají blinkry, jezdí čáry-nečáry a tak...
Hlásím, že ti opravdu nerozumím. A asi ani nechci.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Nestarej se o jiné. Jezdi sám slušně, na nikoho nenajížděj, zbytečně netrub, nevyvolávej zbytečně krizové situace. Začni tím, že si slíbíš, že sem měsíc nedáš žádné video. Uvidíš, že budeš jezdit daleko bezpečněji.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

to máš nějaké popletené. Já netočím filmy...já točím to, co se mi děje před autem. A za to nemohu já. Nijak to neovlivním.
A to doporučení "starej se o sebe" - to bych asi nejdříve aplikoval, Jeníku, sám na sebe.
Takže moje rada zní - starej se o sebe. Jestli se ti moje videa nelíbí, tak na ně nekoukej. A když už na ně koukáš, tak je debilně nekomentuj a hlavně, hlavně nerozdávej žádné rady.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

BOB: přiznej si, že pro konflikt jdeš velmi často sám a vědomě. Přestože de jure jsi v právu, tak 80% "situací" by šlo předejít pokud bys je "nevyhrotil".
2.9T RWD
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Víš, problém je, že na těch silnicích, na kterých vytváříš dusno a ještě se tím chlubíš, jezdím také. Naštěstí také mám kameru. Jezdím po Praze a za poslední nejméně tři měsíce podobná krizovka ani jedna, čím to asi bude?

Napíšu ti to. Mám najeto fakt hodně. Lidé se k tobě chovají tak, jako ty k nim. Jezdi slušně, budou slušní. Jezdi jako prase, budou se k tobě chovat jako prasata. Prostě vyvoláš logickou reakci. Časem ti to dojde. A v tu samou chvíli sem přestaneš dávat ta svá hloupá videa.
Naposledy upravil(a) Jenyk dne stř 15 čer 07:58, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět