To tvrdím nejméně poslední 3 roky.KoPP píše:koneckonců auta tady nejsou od toho, aby si je řídil, ale aby Tě někam dovezla.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
hmm, pak by mela ale existovat auta, ktera by cloveka nezacala necim stvat za prvni zatackou. u aut pro radost totiz lze leccos odpustit, u dopravnich prostredku ne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Divny, cekal bych ze poradi bude cayman, 1M , RS3beaumont píše:Dovolím si upozornit na srovnávačku BMW 1M vs. Cayman R vs. Audi RS3:
http://www.auto-motor-und-sport.de/verg ... 06309.html
Pokud mohu něco dodat, já bych za ty peníze bral Mustanga GT...
Vy povazujete testy AMS za verohodne? Ja tedy ne, alespon ne u tohoto druhu aut, nedokazou na ne pohlednout ocima potencialniho zakaznika. Aniz bych to cetl, vitezsim RS3 jsem si byl jist, to je presne auto podle gusta AMS.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Nevim, nemecky neumim ani slovo na AMS jsem narazil poprve v zivote. Translator mi z toho udelal divnou smesku slov takze jsem toho moc nepochopil. Btw. je nejakej medium, ktere uznavate?pjanda píše:Vy povazujete testy AMS za verohodne? Ja tedy ne, alespon ne u tohoto druhu aut, nedokazou na ne pohlednout ocima potencialniho zakaznika. Aniz bych to cetl, vitezsim RS3 jsem si byl jist, to je presne auto podle gusta AMS.
pJanda: Že bych bral zvlášť vážně jejich pořádí, to snad ani ne. Ale ten test si s chutí přečtu a vyberu si, co mě zajímá. Podle mého jsou němečtí redaktoři AMS a Sport Auto celkem schopní popsat, jak se to které auto chová + celkem konzistentně měří a uveřejňují časy na okruzích.
To že pořadí pak určují podle původu auta (1. Německo, pak dlouho nic a pak ostatní), podle výrobce (VW je automaticky lepší než Ford nebo Opel...) a podle počtu držáků nápojů, to už mě netrápí, já už si z toho testu vyberu, co potřebuju.
To že pořadí pak určují podle původu auta (1. Německo, pak dlouho nic a pak ostatní), podle výrobce (VW je automaticky lepší než Ford nebo Opel...) a podle počtu držáků nápojů, to už mě netrápí, já už si z toho testu vyberu, co potřebuju.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
beaumont: Tomu sice rozumim, ale pokud je nekdo zjevne tendnencni v jedne veci, jak mam poznat, ze neni tendencni ve veci jine? Ze zkresleny je jen zaver a nikoli popis? Verohodnost je jen jedna, s tou neni mozne si pohravat.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
to Beaumont: Sakra takto ma predbehnut Kazdopadne AMS je fakt zlo...este nikdy som tam nevidel VW alebo AUDI na inom ako prvom mieste...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Zprava dne
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-x ... tri-turba/
Triturbo, to nam tu chybelo
Jinak kdyby nekoho zajimalo neco na tema 5er Touring 30d xDrive 8q, popr. na jakekoli z dilnich , mohu slouzit.
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-x ... tri-turba/
Triturbo, to nam tu chybelo
Jinak kdyby nekoho zajimalo neco na tema 5er Touring 30d xDrive 8q, popr. na jakekoli z dilnich , mohu slouzit.
Skanz3n
Skanz3n
To jako i v přímce? To silně pochybuju Pokud tedy budou mít oba automat.pjanda píše:535d nejede ani jako 530i (200 kW)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!