jerry píše: ↑čtv 02 čer 21:27Aktuálně tady v Bavorsku Super za 1,95 EUR a Super E10 za 1,90 EUR. V sobotu jedu přes Železnou Rudu, tak jsem zvědavý, za kolik bude tam. Pokud by byl Natural za nějakých 45 Kč, tak to asi moc Němců nepřiláká. Dostanou za euro 24 Kč, možná ani ne, takže je to vyjde nastejno.
Proč by mělo něco někoho lákat? Proč by za EURo nedostali více než 24 Kč? Už jsi slyšel o platebních kartách? A o těch, kterýma se dá v zahraničí platit bez poplatků?
Pokud někdo jede XY km pro levnější naftu a pak zaplatí 2, 3, 5% bankovní poplatek, tak je...
jerry píše: ↑čtv 02 čer 21:27Aktuálně tady v Bavorsku Super za 1,95 EUR a Super E10 za 1,90 EUR. V sobotu jedu přes Železnou Rudu, tak jsem zvědavý, za kolik bude tam. Pokud by byl Natural za nějakých 45 Kč, tak to asi moc Němců nepřiláká. Dostanou za euro 24 Kč, možná ani ne, takže je to vyjde nastejno.
Proč by mělo něco někoho lákat? Proč by za EURo nedostali více než 24 Kč? Už jsi slyšel o platebních kartách? A o těch, kterýma se dá v zahraničí platit bez poplatků?
Pokud někdo jede XY km pro levnější naftu a pak zaplatí 2, 3, 5% bankovní poplatek, tak je...
Proč myslíš, že jsou v malé Železné Rudě 3 pumpy? Pro pár místních? A byl jsi někdy na bavorské vesnici? Tady platí většina pořád hotově na dřevo Žiješ ve své bublině, někdy z ní zkus vylézt, uvidíš jak žijí jiní lidé
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak jsem jel přes Železnou Rudu. V Bavorské Rudě Super za 1,87 EUR = cca 45,80 Kč. O 2 km dále v Železné Rudě u Benziny Natural 95 za 45,50 Kč. V Plzni potom Natural za 45,90 Kč. Ještě nikdy nebyl benzin v Německu a v Česku za stejnou cenu. Od června v Německu minimální hodinová mzda 12 EUR. Dorovnají se někdy i platy?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Polákům už vypršela ta snížená daň na PHM? Koukám na stránky https://www.autocentrum.pl/paliwa/ceny-paliw/ a průměr je 7,83 zl/litr. Rpzdíl cca 4 Kč, to takový výhra není.
Jsem měl za to, že to snižovali na půl roku od února, takže by to měli do konce července, ne?