Auto s vetsim vnitrnim prostorem
Re: Auto s vetsim vnitrnim prostorem
Diky vsem za komentare, nakonec to po zvazeni vsech aspektu vypada na vuz se 3 regulernimi sedadly vzadu a to nejpise S-Max. Co jsem netusil je, ze rozmerove (krome kufru) to od Galaxy zasadne odlisne neni. To necham na prevazeni deti manzelce a misto jejiho maleho mestskeho auta budu muset jeste neco pro sebe:(. Vychazi mi nejlepe (jety) VW Passat - to uz jsme mimo tema, takze nechci rozvijet dalsi dlouhou diskuzi, tudiz jen kratce - mel bych se nejakemu modelu/roku vyvarovat nebo pro bezne uziti to je jedno.
Dobry den, dovolim si jeste navazat na tuto diskuzi. Resim ten S-Max a na vyber je jediny motor: 2.5 Duratec Hybrid (HEV) 190 k eCVT automatická.
Ten hybrid mi prisel jako dobry napad, vzhledem k tomu, ze to bude vice na jezdeni po meste nez dlouhe trasy, ale jeden znamy mi hybrid nedoporucoval s odkazem na fakt, ze kombinace dvou motoru je takovy kockopes, na elektriku minimalni dojezd a tezke auto. Samo do toho moc nevidim, tak bych jeste pozadal o nazor na toto.
Ten hybrid mi prisel jako dobry napad, vzhledem k tomu, ze to bude vice na jezdeni po meste nez dlouhe trasy, ale jeden znamy mi hybrid nedoporucoval s odkazem na fakt, ze kombinace dvou motoru je takovy kockopes, na elektriku minimalni dojezd a tezke auto. Samo do toho moc nevidim, tak bych jeste pozadal o nazor na toto.
si to di project.. nazory znamych sou nejlepsi ja ten motor zkousel ve Ford Kuga a mas taky vsude plno testu. po meste to na el urcite pojede dost, ale neni to toyota. ja to zkousel na okreskach a tam ten hybrid moc neudela. mne by vadilo cvt, ale musis si to zkusit hlavne sam
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Parametry je to pozoruhodně podobné hybridu Toyoty. Je-li to skutečně převzaté, jde dnes o jednu z nejlepších pohonných jednotek. Zkoušel jsem to. Not bad. Pokud někdo chce auto pro větší rodinu, je to asi dobrá volba. A známého se zeptej, co se mu nelíbí. Začne-li o CVT, pošli ho rovně. eCVT je něco úplně jiného, jen to Toyota nešikovně značí. Na YT je k eCVT řada velmi názorných videí.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
tak ten princip že chci výkon, dám podlahu, de to do omezovače a v něm to visí, tam je furt stejnej.
2.5 Duratec = 2.5 SKYACTIV-GJenyk píše: ↑čtv 26 kvě 19:10 Parametry je to pozoruhodně podobné hybridu Toyoty. Je-li to skutečně převzaté, jde dnes o jednu z nejlepších pohonných jednotek. Zkoušel jsem to. Not bad. Pokud někdo chce auto pro větší rodinu, je to asi dobrá volba. A známého se zeptej, co se mu nelíbí. Začne-li o CVT, pošli ho rovně. eCVT je něco úplně jiného, jen to Toyota nešikovně značí. Na YT je k eCVT řada velmi názorných videí.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
pokud je to tak tak jedině dobře ne?
Nevim, na mazdacky motory jsou tu jiny odbornici
Kazdopadne Ford se v tom vrtal, bo to chtel prebastlit na atkinsona k uziti v tech svych hybridech. Ale vedle mel asi rozebranej motor te Toyoty a skladal to podle toho
https://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_L_e ... _L_(L5-VE)
Kazdopadne Ford se v tom vrtal, bo to chtel prebastlit na atkinsona k uziti v tech svych hybridech. Ale vedle mel asi rozebranej motor te Toyoty a skladal to podle toho
https://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_L_e ... _L_(L5-VE)
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/