Po 370Z bych chtěl silnou předokolku na denní ježdění.
Nejvíce se mi libí Astra J OPC ale jedním okem koukám i třeba po focusu st, megane rs...šak to znáte .
Mám vlastně dvě otázky..mají tyto auta smysl ještě s nájezdem 130tis. km? V případě dobrého servisu. Nebo by jste ani neztráceli svůj čas a rovnou hledali pouze s polovičním nájezdem ale o hodně vyšší cenou.
A můj druhý dotaz, netušíte proč tolik těch Astra J OPC mají kolem 100tis. km nový kovaný motor? Dost mě to od ní odrazuje ale nikde se o tom nemohu nic dočíst kde co proč.
Děkuju
Astra J OPC, Megane Rs etc. má smysl 130tis km nebo jen malý nájezd
Re: Astra J OPC, Megane Rs etc. má smysl 130tis km nebo jen malý nájezd
Pokud má kovaný motor, šel bych právě po takovém autě. Série asi nevydržela.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Kovaný motor už je celkem drsňárna, pokud by to mělo být na daily tak bych asi kouknul po něčem jiným. Mě by v této kategorii hodně lákala fiest st mk8 s performance packetem a základní mapou od mountune. 1200kg a 235koní v kompaktním balení se špérou - ku.va to by se mi asi hodně líbilo .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
A pak se mu to posere a dá kovaný motor
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No, když si vzpomenu jak upravený ctr s kovanýma motorama za studena zvonily - tohle si jako daily moc představit neumím. Pak už jen pořádná lamela dopředu a jako rozhodně by to bylo fajn na ježdění, jen ty roční repase...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).