Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Brus: někdy určitě ano, ženě odtamtud přišla složenka.
Ale už to nějaký pátek bude.
Ale už to nějaký pátek bude.
2.9T RWD
Já myslím že to tam bylo trvale a docela se na tom rýžovalo. Místo toho aby se postavil nadchod.
A druhý byl myslím v rokytnici když se jede od Liptálu. PP to asi bude vědět. Já tam jezdím tak 2x za rok tak nemám problém jet na klobouka
A druhý byl myslím v rokytnici když se jede od Liptálu. PP to asi bude vědět. Já tam jezdím tak 2x za rok tak nemám problém jet na klobouka
Citroen C4 GP
taky tam moc nejezdím, spíš mě to zaujalo v porovnání s tím Rožnovem a VM, kde to nehlásí jako stacionár. Detektor byl zticha.
Pravda vyděsí
Uffff!
Dyž člověk (mírně) porušuje, je třeba se koukat nejen kupředu a na strany, esli PaCh není v dohledu, ale taky i do špíglu. Sem neska vjížděl ne zrovna předpisově do obce a .... jeli za mnou.... byly majáky, kuntrola dokladů, dýchánek a.... uffff, jen domluva (neměli mě zdokumentovanýho, asi). Takže bacha, čumět i dozadu!
Dyž člověk (mírně) porušuje, je třeba se koukat nejen kupředu a na strany, esli PaCh není v dohledu, ale taky i do špíglu. Sem neska vjížděl ne zrovna předpisově do obce a .... jeli za mnou.... byly majáky, kuntrola dokladů, dýchánek a.... uffff, jen domluva (neměli mě zdokumentovanýho, asi). Takže bacha, čumět i dozadu!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no to je slušný
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
musí se jim nechat krásná schoffka ta tím kamionem Bez AR, Waze nebo blikače bez šance.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
o tom žádná. A hezky to s nimi hnulo ten poryv větru
Tam je 60 proč?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz