Platinum Lack Protektor

Volné diskuse na libovolná témata...
KoPP
Letec

Re: Platinum Lack Protektor

Příspěvek od KoPP »

a já mám doma luft-buch dokonce aj nějakou diabolku a brok... domací, sportovní střelba na zahradě. :)
tedy pokud byste chtěli semi-profi střelce, tak se hlásím :D
Slow and serious
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

tak to už nám chybí jen něco k pití, gril ...holky v podpatcích ...a může to být fajn odpoledne :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

já podpatky nerad... :(
Slow and serious
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

ale v té reklamě se po tom prochází holky v podpadkách nebo ne ?v nejhorším si vezme podpadky na nohy Deli :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tak to se musím omluvit, jak jsem viděl, gril, pitivo, podpatky... spojil jsem si to v úplně jiné potřeby než opravdu řádně otestovat protector :)

a zrzek v podpatcích... po téhle představě si nejsem jistý jestli chci dále žít.
Slow and serious
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

já si dam buřta, pivko a budu nadšeně tleskat :))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
wwwi
Dítě v autě

Příspěvek od wwwi »

Reese píše:Ráno jsem v TV (už asi postý) zahlíd teleshopping s Horstem Fuchsem, kterak tam leštil auta Platinum Lack Protektorem a ta odolávala všemu od ledu přes střelbu vzduchovkou až po ožehnutí tryskovým motorem. Že to je kravina je jasný a koupit si to nechci, ale docela by mě zajímalo, jestli je to aspoň normální kvalitní leštěnka, nějaký rebrandovaný Sonax nebo něco takovýho, nebo je to totální shit co nedělá vůbec nic a 90 % ceny je marketing.

Nemáte s tím někdo zkušenost, nevíte o někom? Jen mě to tak napadlo :)

Před několika lety jsem si koupil WS 200 což je předchůdce WS Platinum. Musím říci, že je to velice zdařilý výrobek a pokud se používá tak, jak je určeno, je výsledek mimořádný. Pravdou je to, že reklama cenu výrobku ovlivňuje, ale na druhou stranu, zaručuje opravdu vysokou kvalitu. Pokud jde o výrobky dodávané při nákupu spolu s WS, jsou taky velice dobré, po nátěru přípravku určeného na sklo, by se opravdu při velkém dešti, stěrače používat nemusely. Já tento přípravek používám na kabinu letadla a za letu v dešti, perfektní. Přípravek na plasty je taky dobrý, ale mě se v tomto směru osvědčil i silikonový olej.
Toto jsou mé zkušenosti a pokud pomohou, jsem rád.
Cancerlot
Adept autoškoly

Příspěvek od Cancerlot »

Teleshoping jako obecně jsou to zmetci.
Teleshoping pana Fuchse je ale něco jiného. Sice prodává předražené výrobky, ale aspoň fungují.
U tohoto nevím, ještě jsem ho neměl v ruce, ale 1000Kč bych za to nedal.
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

Docela bych potreboval prelestit auto (hlavně kapotu) stejně dobře jako to udělali s tim Passatem v ceně 70 000kč :)) Kam se mam dostavit na test? :))
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
jilek
Dítě v autě

Příspěvek od jilek »

Musím říci, že je to velice zdařilý výrobek a pokud se používá tak, jak je určeno, je výsledek mimořádný. Přípravek určený na sklo, by se opravdu při velkém dešti, stěrače používat nemusely, perfektní. Přípravek na plasty je taky dobrý, plasty nezvykle oživuje.
Toto jsou mé zkušenosti a pokud pomohou, jsem rád. Reklama je úplně zbytečná a výrobek neskonale prodražuje. Zrušte tu stupidní reklamu a za vynaložené peníze za reklamu, zlevněte vaše výrobky, které půjdou na dračku. Dobrý výrobek jako je Lack Protektor se chválí sám.
jilek
Odpovědět