Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Taky by mě to zajímalo, ale nejspíš jedno z toho. Ještě tak možná sebevražda
Chápeš to?
Řekl bych, že za volantem nikdo není (nebo to řídil černoch). Tipoval bych to tedy spíše na zdravotní problémy. Být to spánek, tak rozhodně ne mikro.
- Truck Daškam
- Letec
Těch zdravotních indispozic není vůbec málo. Nedávno v Praze u Chodova, ted tohle. Se stoupajícím věkem řidičů to bude jen horší...
Kolega kdysi dostal nějaký infarkt, a měl to jen tak tak - zastavil na vykládce, chtěl vystoupit.. a vypad. Dostat to o pár minut dřív, byl by to průser
Kolega kdysi dostal nějaký infarkt, a měl to jen tak tak - zastavil na vykládce, chtěl vystoupit.. a vypad. Dostat to o pár minut dřív, byl by to průser
Chápeš to?
U toho videa jsem uhýbal i před monitorem, to fakt vypadá na chrápačku nebo nějaký zdravotní problém.
- Truck Daškam
- Letec
Prej se nevěnoval řízení...
Tak to snad ty vole šel dozadu si dáchnout, ne? To si člověk zatancuje v pruhu, přehlídne že se před ním stojí... Ale ne že sjedu ze silnice a ještě přes protisměr
Tak to snad ty vole šel dozadu si dáchnout, ne? To si člověk zatancuje v pruhu, přehlídne že se před ním stojí... Ale ne že sjedu ze silnice a ještě přes protisměr
Chápeš to?
Tak jestli zrovna dávali něco echt zajímavého...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není to tak dávno, co jednoho vystříhali a v kabině jel hokej…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jo, to není divný - že když čumíš jinam, že si nevšimneš že před tebou někdo zastaví.
Ale to není to samý, jako že na rovině otočíš volantem úplně někam jinam.. To i přece vidíš periferně, že silnice ti nějak utíká a i cítíš, že auto zatočilo
Já jsem se několikrát přistihl, jak zkoumám sestavu zrcátek vpravo (hledám jestli tam není auto a můžu změnit pruh) a vůbec nečumím před sebe - to bych taky přehlíd, že někdo zastavil, ale určitě nesjedu kvůli tomu do svodidel
Ale to není to samý, jako že na rovině otočíš volantem úplně někam jinam.. To i přece vidíš periferně, že silnice ti nějak utíká a i cítíš, že auto zatočilo
Já jsem se několikrát přistihl, jak zkoumám sestavu zrcátek vpravo (hledám jestli tam není auto a můžu změnit pruh) a vůbec nečumím před sebe - to bych taky přehlíd, že někdo zastavil, ale určitě nesjedu kvůli tomu do svodidel
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty ne, někdo jiný třeba ano.
Jestli sis zatím nevšiml, tak každý řidič je jiný…
Jestli sis zatím nevšiml, tak každý řidič je jiný…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time