Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Ad nezkušenost: opravdu mám pochybnosti o zkušenostech řidičů kamionů, které potkávám velmi často…vyskočí z toho tak klučina kolem 20ti.
Nemám profesák, nemám v kolonce povolání napsáno řidič, takže těch najetých >2mio kilometrů, se podle tvého myšlenkového pochodu, nepočítají. Bych se nad sebou měl zamyslet.
Nemám profesák, nemám v kolonce povolání napsáno řidič, takže těch najetých >2mio kilometrů, se podle tvého myšlenkového pochodu, nepočítají. Bych se nad sebou měl zamyslet.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Truck Daškam: Hmmm, na dálnici jo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Máš problém pochopit psaný text?řidičBOB:
Však jsem odpověděl. Risk je zisk...
Já se neptám na zisk. Já se ptám na situaci, kdy ten risk není zisk a chytnou tě. Jestli pak ten risk stojí za to, že budeš o 3 min dřív doma, ale prakticky bez ŘP a bez práce. Na to se ptám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Stejná odpověd, jako bys mi odpověděl na dotaz, jestli ta pokuta za 160 km/h stála za to. Když nevidím PČR já, je mizivá šance že oni vidí mě. Další věc je, že většina příslušníků PČR nemá v palici nasráno a hodnotí každou situaci individuálně.
Někdy mi přijdeš jako inteligentní chlap, jindy mám pocit že si píšu s dítětem ze školky
Někdy mi přijdeš jako inteligentní chlap, jindy mám pocit že si píšu s dítětem ze školky
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi opravdu lopata, co vozí písek.
Pokuta za 160 není totéž, jako ztráta ŘP. Ten rozdíl je snad patrný i pro dítě ze školky. Ale evidentně ne pro někoho, kdo má CE a k tomu ten zázračný superprofesák.
Ale dát jasnou odpověď, to ne. Obyčejný sráč, co se vykrucuje.
A nemusí to být jenom policajt. Stačí, když někoho omezíš a ten záznam z kamery pošle na příslušné DO. Velmi silně pochybuji, že by tě zaměstnavatel kryl. Stejně tak, jak pochybuji, že policista by si nechal ujít přestupek se zákazem a napsal ti tam nesprávné osvětlení vozidla. Už to živě vidím
Já ti klidně odpovím.
Nepáchám dopravní přestupky, za které mi hrozí zákaz řízení. Když jde o peníze, jde o hovno. 2500 zaplatím i za lepší večeři s rodinou.
Řidičák v trapu by ale byla komplikace. Asi bych mohl používat řidiče, ale byl by to vopruz. Takže ne, nestojí to za to.
Pokuta za 160 není totéž, jako ztráta ŘP. Ten rozdíl je snad patrný i pro dítě ze školky. Ale evidentně ne pro někoho, kdo má CE a k tomu ten zázračný superprofesák.
Ale dát jasnou odpověď, to ne. Obyčejný sráč, co se vykrucuje.
A nemusí to být jenom policajt. Stačí, když někoho omezíš a ten záznam z kamery pošle na příslušné DO. Velmi silně pochybuji, že by tě zaměstnavatel kryl. Stejně tak, jak pochybuji, že policista by si nechal ujít přestupek se zákazem a napsal ti tam nesprávné osvětlení vozidla. Už to živě vidím
Já ti klidně odpovím.
Nepáchám dopravní přestupky, za které mi hrozí zákaz řízení. Když jde o peníze, jde o hovno. 2500 zaplatím i za lepší večeři s rodinou.
Řidičák v trapu by ale byla komplikace. Asi bych mohl používat řidiče, ale byl by to vopruz. Takže ne, nestojí to za to.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Začnem tím, že jsem nikoho neomezil...
Když přijdu o papíry a nějakým zázrakem u toho někdo neudělá chybu (čímž bych následné řešení té hrozící ztráty prohrál), tak půjdu na půl roku k nám na dílnu a svět se nezboří.
A možná by se mi to i zalíbilo a už bych tam zůstal. Pracovní doba od-do, žádný starosti, řešení excesů druhých... Vlastně bych tam měl pohodu
Když přijdu o papíry a nějakým zázrakem u toho někdo neudělá chybu (čímž bych následné řešení té hrozící ztráty prohrál), tak půjdu na půl roku k nám na dílnu a svět se nezboří.
A možná by se mi to i zalíbilo a už bych tam zůstal. Pracovní doba od-do, žádný starosti, řešení excesů druhých... Vlastně bych tam měl pohodu
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Pojďte se podívat na řidiče kamionu, který si zatoužil zahrát Carmageddon naživo.. chodce, který vběhne pod auto, nehody a další... demonetizace za 3… 2… 1!
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Blb ve škodovce byl luxusní
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, taky mě pobavil
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- Truck Daškam
- Letec
Je potřeba si uvědomit, že pokud vidíte správně předjíždět kamion, nejspíš správně už tím pádem nepředjíždí - proto se může zdát, že správně nepředjíždí nikdo
Chápeš to?