Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
šmoula
Mistr volantu

Re: Hon na piráty

Příspěvek od šmoula »

Pajjoun píše:
Weeper píše:Mě se třeba líbí přístup tohoto borce (04:58 - 1. část), ihned jak předjede řadí se k pravému okraji. A kolikrát se mu to v těch dvou částích videa silně vyplatilo (6:18 - 2.část).. V jiných pasážích to dělá hlavně kvůli ohleduplnosti. Z videa by běžný občas řekl - vrah a pirát, ale já řikám - hezká svižná jízda, kde dotyčný na těch okreskách nikoho neohrozil. Ta dálnice je občas diskutabilní - ale i tak bych řekl, že to jednoznačně měl v ruce.

V 1:40 je to dobrej debil ten s tim berlingem... :-o

Po části z tý jeho trasy sem jel naposledy v sobotu a těžce závidim, jak mu to jelo. To 330d jede dost slušně na 200hp naftu. :-) Já bych sice takhle nehnal, ale občas by se mi větší zátah hodil. Já se zmoh na předjíždění jenom na zdvojení. :-)

A neznáte někdo toho řidiče? Ten jezdí tak, jak místní osazenstvo káže. :D (Ikdyž nevim, kdo z místních by to natáčel a dával k tomu komentář :-?? )
Modří vědí
2.0i 107kW
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Já to teda taky jistojistě nevim, ale mám tušení ;-)

----

Pajjoun - pokud máš slabší auto tak se vyplatí jednoduše kick down ještě předtim než proti projede auto. Získáš alespoň malej náskok a s tim už se dá operovat. Jinak ten s tim Berlingem to byl jasnej jouda, o tom neni pochyb - nechápu, že ho jako ostatní nevzal z prava přes dva pruhy, myslim, že by to před tim busem SA stihnul jak prd.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Tak nejslavnější majitel 330d z garáže to tehdá popřel, pokud vim. :D
TSs
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Deli - nechápu proč vůbec mluví - cokoli řekne bude použito proti němu.

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

weep: Tak jasně že mam rozestup a plyn držim už ve chvíli, když je ještě v protisměru auto, ale jenom když jedu sám nebo ve dvou. Teď sem tam měl ségru i rodiče, takže sem byl dost těžkej a navíc bych si něco vyslech. :D
TSs
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Weeper píše:Pajjoun - pokud máš slabší auto tak se vyplatí jednoduše kick down ještě předtim než proti projede auto. Získáš alespoň malej náskok a s tim už se dá operovat. Jinak ten s tim Berlingem to byl jasnej jouda, o tom neni pochyb - nechápu, že ho jako ostatní nevzal z prava přes dva pruhy, myslim, že by to před tim busem SA stihnul jak prd.
Pod to se podepisuju. Jezdím tak vždycky. At jedu s 3.0 TDI, MPI, nebo HTP, vzdy davam malou chvilu dopredu kick down, abych predjizdeni manevr zkratil o co mozna nejvic
2.0i 107kW
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Deli píše:http://zpravy.idnes.cz/jel-jsem-mistem- ... zpravy_wlk
"V době nehody jsem na tom místě jel, ale nehodu jsem nezavinil. Zeptejte se policie, jak se to přesně odehrálo," řekl politik. Víc se o kolizi odmítl bavit.
Obrázek
Už to začíná...
Jo, další hon na člověka... :-o

Jestlipak by to tak rozmazávali, kdyby to nebyl "politik ODS", ale třeba "zaměstnanec místní prodejny mlékáren, který peníze na Nissana vyhrál ve Sportce".
Jinak Vavřincovi držím palce, aby kvůli hloupé náhodě neměl opletačky.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Předseda - Tak já se to už trochu odnaučil. Vim, že mě tu mnozí zašlapou do země za tenhle výrok (245kW zase není tak moc), ale 3.0TFSI má takovej nákop po kickdownu, že předpremiéra není potřeba.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Pozor na D1 - taky tam honí piráty: :D :D :D
http://www.novinky.cz/krimi/234177-fant ... idice.html
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Weeper píše:Deli - nechápu proč vůbec mluví - cokoli řekne bude použito proti němu.
Třeba aby si neznepřátelil media?
Stačí když novinářům "vnutíš" svoji variantu jako první. Oni se jí budou držet.
2.9T RWD
Odpovědět