Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Druftovat s Golfem na střeše parkovacího domu - to je nápad za všechny prachy… Tady tedy doslova.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
https://www.testyojetin.cz/zajimavosti/ ... -internetu
Upřímně, tohle jsem tedy ani neušil. No už to dělat nebudu, raději budu za hulváta.
Upřímně, tohle jsem tedy ani neušil. No už to dělat nebudu, raději budu za hulváta.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- GeneHawkins
- Letec
Jako co jsi netušil - že nesmíš předjíždět přes plnou čáru?jerry píše: ↑čtv 21 dub 12:27 https://www.testyojetin.cz/zajimavosti/ ... -internetu
Pisálek objevil Ameriku... nicméně každý normální řidič dokáže odhadnout, jestli může doleva uhnout, aniž by někoho ohrozil (na to mají generální pardón někteří kamioňáci, jakmile vidí kolegu v připojováku, tak mají u prdele, co se děje za nima...)
Pak je druhá skupinka, ti kteří se připojují za kamionem, nemají čas čekat, tak to šoupnou rovnou do levého a vy v rychlém pruhu, učte s brzdit. Docela často ještě na zatroubení, mávají rozčíleně ručičkama.
Pak je druhá skupinka, ti kteří se připojují za kamionem, nemají čas čekat, tak to šoupnou rovnou do levého a vy v rychlém pruhu, učte s brzdit. Docela často ještě na zatroubení, mávají rozčíleně ručičkama.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V Německu je tam ta plná čára už docela dlouho.
U nás, i kdyby tam byla, tak lopatám je to fuk. Počkáme si na názor Daškama…ten nám to vysvětlí
U nás, i kdyby tam byla, tak lopatám je to fuk. Počkáme si na názor Daškama…ten nám to vysvětlí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tak ono je uhýbání a uhýbání.
Osobákům uhýbám fakt málokdy, z 90% by to bylo potřeba jen z toho důvodu, že na těch 200m se neumí rozjet - já s osobákem co má 55kw se tam rozjedu na 100km/h bez problémů. Tak to at si zastaví a poradí si.
Něco jinýho je souprava (ahoj Bobe, vysvětluju jak čekáš), protože když tam zastaví - nemám páru, jak by se tam lépe (a bezpečnějc) měl ze zastavení následně připojit. A ono se 30t a více nic moc vymejšlet na zrychlování nejde - fyzika a výkon mluví dost jasně.
Já takhle jednou taky uvíznul v připojováku - svodidla, takže jsem šel na brzdy. Pak už mašinka aut, nacpat se tam bylo nereálný, takže jsem musel zastavit. Když jsem se následně připojil, tak tam vznikla za mnou šnůra aut, která musela dost zpomalit z cca těch 100km/h, protože aspon na 50 jsem se v tom kopci rozjížděl desítky metrů - tak hlavně že pan spěchálek to stihl, ale totálně zazdil všechny za mnou
Ale to je furt to samý - pořád jen já,já,já. Celková plynulost nikoho nezajímá. To je tohle, blokování kruháčů při koloně, neschopnost plynule zipovat, nevyužít jakousi formu zipu při koloně s vozidlama na vedlejší.... Ale pak nadávat na kolony - to jo, to uměj naprosto všichni. Hlavně tam nasypat plnej plyn, pak to narvat přes plnou někomu před auto a ukázat jakej já jsem king
Osobákům uhýbám fakt málokdy, z 90% by to bylo potřeba jen z toho důvodu, že na těch 200m se neumí rozjet - já s osobákem co má 55kw se tam rozjedu na 100km/h bez problémů. Tak to at si zastaví a poradí si.
Něco jinýho je souprava (ahoj Bobe, vysvětluju jak čekáš), protože když tam zastaví - nemám páru, jak by se tam lépe (a bezpečnějc) měl ze zastavení následně připojit. A ono se 30t a více nic moc vymejšlet na zrychlování nejde - fyzika a výkon mluví dost jasně.
Já takhle jednou taky uvíznul v připojováku - svodidla, takže jsem šel na brzdy. Pak už mašinka aut, nacpat se tam bylo nereálný, takže jsem musel zastavit. Když jsem se následně připojil, tak tam vznikla za mnou šnůra aut, která musela dost zpomalit z cca těch 100km/h, protože aspon na 50 jsem se v tom kopci rozjížděl desítky metrů - tak hlavně že pan spěchálek to stihl, ale totálně zazdil všechny za mnou
Ale to je furt to samý - pořád jen já,já,já. Celková plynulost nikoho nezajímá. To je tohle, blokování kruháčů při koloně, neschopnost plynule zipovat, nevyužít jakousi formu zipu při koloně s vozidlama na vedlejší.... Ale pak nadávat na kolony - to jo, to uměj naprosto všichni. Hlavně tam nasypat plnej plyn, pak to narvat přes plnou někomu před auto a ukázat jakej já jsem king
Chápeš to?
On je to přestupek i při přerušované čáře a to jsem fakt netušil. Bral jsem to, že můžu uhnout, pokud chci vyjít vstříc. Ale je to bezdůvodné přejetí do levého pruhu, protože v pravém překážka není. Že se blíží po připojováku není důvod.GeneHawkins píše: ↑čtv 21 dub 14:41Jako co jsi netušil - že nesmíš předjíždět přes plnou čáru?jerry píše: ↑čtv 21 dub 12:27 https://www.testyojetin.cz/zajimavosti/ ... -internetu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Daškam: takže klasika: paragraf 12 odst. (5) mám v píči. Klidně to nahulákám v 80ti autu do levého, které tam jede o 50kmh rychleji. Šak on zabrzdí, ignorant sobeckej!
Že mě to u tebe nepřekvapuje…
Že mě to u tebe nepřekvapuje…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Přečti si co píšu, já nic o brždění nepsal. Ale to ty děláš moc rád, že si domejšlíš do příspěvků ostatních něco, co tam nenapsali
Chápeš to?