Dříve M135i, nyní ///M2
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
Tak jasné, to byl jen takový vtip. Nikdo příčetný by si nekoupil BRZ/86 na vození kola
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tak jsem se konecne trochu projel.
Jede to slusne a dost maskuje rychlost, jeste to mam vzadu v hlave ze jedu rychleji nez se zda, tak radeji driv brzdim )
Auto je dost poddajny, tak me s tim bavi jezdit po rozbitych cestach ). Ediff je podivna vec, neprijde mi to moc citelny a vubec tam neni ta jemnost svoru.
Jede to slusne a dost maskuje rychlost, jeste to mam vzadu v hlave ze jedu rychleji nez se zda, tak radeji driv brzdim )
Auto je dost poddajny, tak me s tim bavi jezdit po rozbitych cestach ). Ediff je podivna vec, neprijde mi to moc citelny a vubec tam neni ta jemnost svoru.
e-diff je slabá náhražka a dej si silnější stabíky, v sérii je to měkota auto.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Marku nevim. Zatim mi to prijde ok. Pry ma faceliftovana M135i jinak nastaveny podvozek. Tady to rika
https://youtu.be/GdjerVKeuF4?t=105
Pry jezdi jako M235i.
Samosvor to snad behem leta dostane
Treba se nekdy potkame a muzes vyzkouset, zda to je jiny, cekal bych, ze oproti M2 to bude o dost vymeklejsi.
https://youtu.be/GdjerVKeuF4?t=105
Pry jezdi jako M235i.
Samosvor to snad behem leta dostane
Treba se nekdy potkame a muzes vyzkouset, zda to je jiny, cekal bych, ze oproti M2 to bude o dost vymeklejsi.
ten motor
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Sesli jsme se s mmirou (zajimavy jak muze pusobit stejny motor v 340 a 140i rozdilne), pojezdili navzajem auta a kdyz jsem tam byl tak jsem vytahl auto jeste na tamni fajnovou silnicku.
Vcera jsem jeste vozil na rodinne seslosti plne auto lidi, chteli v projizdkovem modu, jeli jsme smerem od Olsovce na Potstat kde se da jezdit 3 a 4 a auto i s plynm zatizenim stihalo brzdit. Brzdy jsou zatim prijemne prekvapeni.
Vcera jsem jeste vozil na rodinne seslosti plne auto lidi, chteli v projizdkovem modu, jeli jsme smerem od Olsovce na Potstat kde se da jezdit 3 a 4 a auto i s plynm zatizenim stihalo brzdit. Brzdy jsou zatim prijemne prekvapeni.
Dobrá investice, bez toho to není ono.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taky si už RWD nedokážu bez svoru představit, souhlasím, jsou to dobře investované peníze.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Souhlas s výše zmíněným. Tak hodně radosti z jízdy. Případně doporučuju drift kurz v Hradci. Celkem fajn zábava a po těch 4h jízdy bokem toho máš celkem dost.