Modří vědíPajjoun píše:V 1:40 je to dobrej debil ten s tim berlingem...Weeper píše:Mě se třeba líbí přístup tohoto borce (04:58 - 1. část), ihned jak předjede řadí se k pravému okraji. A kolikrát se mu to v těch dvou částích videa silně vyplatilo (6:18 - 2.část).. V jiných pasážích to dělá hlavně kvůli ohleduplnosti. Z videa by běžný občas řekl - vrah a pirát, ale já řikám - hezká svižná jízda, kde dotyčný na těch okreskách nikoho neohrozil. Ta dálnice je občas diskutabilní - ale i tak bych řekl, že to jednoznačně měl v ruce.
Po části z tý jeho trasy sem jel naposledy v sobotu a těžce závidim, jak mu to jelo. To 330d jede dost slušně na 200hp naftu. Já bych sice takhle nehnal, ale občas by se mi větší zátah hodil. Já se zmoh na předjíždění jenom na zdvojení.
A neznáte někdo toho řidiče? Ten jezdí tak, jak místní osazenstvo káže. (Ikdyž nevim, kdo z místních by to natáčel a dával k tomu komentář )
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
2.0i 107kW
Já to teda taky jistojistě nevim, ale mám tušení
----
Pajjoun - pokud máš slabší auto tak se vyplatí jednoduše kick down ještě předtim než proti projede auto. Získáš alespoň malej náskok a s tim už se dá operovat. Jinak ten s tim Berlingem to byl jasnej jouda, o tom neni pochyb - nechápu, že ho jako ostatní nevzal z prava přes dva pruhy, myslim, že by to před tim busem SA stihnul jak prd.
----
Pajjoun - pokud máš slabší auto tak se vyplatí jednoduše kick down ještě předtim než proti projede auto. Získáš alespoň malej náskok a s tim už se dá operovat. Jinak ten s tim Berlingem to byl jasnej jouda, o tom neni pochyb - nechápu, že ho jako ostatní nevzal z prava přes dva pruhy, myslim, že by to před tim busem SA stihnul jak prd.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Deli - nechápu proč vůbec mluví - cokoli řekne bude použito proti němu.
weep: Tak jasně že mam rozestup a plyn držim už ve chvíli, když je ještě v protisměru auto, ale jenom když jedu sám nebo ve dvou. Teď sem tam měl ségru i rodiče, takže sem byl dost těžkej a navíc bych si něco vyslech.
TSs
Pod to se podepisuju. Jezdím tak vždycky. At jedu s 3.0 TDI, MPI, nebo HTP, vzdy davam malou chvilu dopredu kick down, abych predjizdeni manevr zkratil o co mozna nejvicWeeper píše:Pajjoun - pokud máš slabší auto tak se vyplatí jednoduše kick down ještě předtim než proti projede auto. Získáš alespoň malej náskok a s tim už se dá operovat. Jinak ten s tim Berlingem to byl jasnej jouda, o tom neni pochyb - nechápu, že ho jako ostatní nevzal z prava přes dva pruhy, myslim, že by to před tim busem SA stihnul jak prd.
2.0i 107kW
Jo, další hon na člověka...Deli píše:http://zpravy.idnes.cz/jel-jsem-mistem- ... zpravy_wlk"V době nehody jsem na tom místě jel, ale nehodu jsem nezavinil. Zeptejte se policie, jak se to přesně odehrálo," řekl politik. Víc se o kolizi odmítl bavit.
Už to začíná...
Jestlipak by to tak rozmazávali, kdyby to nebyl "politik ODS", ale třeba "zaměstnanec místní prodejny mlékáren, který peníze na Nissana vyhrál ve Sportce".
Jinak Vavřincovi držím palce, aby kvůli hloupé náhodě neměl opletačky.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Předseda - Tak já se to už trochu odnaučil. Vim, že mě tu mnozí zašlapou do země za tenhle výrok (245kW zase není tak moc), ale 3.0TFSI má takovej nákop po kickdownu, že předpremiéra není potřeba.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pozor na D1 - taky tam honí piráty:
http://www.novinky.cz/krimi/234177-fant ... idice.html
http://www.novinky.cz/krimi/234177-fant ... idice.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Třeba aby si neznepřátelil media?Weeper píše:Deli - nechápu proč vůbec mluví - cokoli řekne bude použito proti němu.
Stačí když novinářům "vnutíš" svoji variantu jako první. Oni se jí budou držet.
2.9T RWD