Klobuk dole jak do toho Toyota slape (aspon niekde)
Tak trochu mi pripomina svojim pristupom Porsche...maju svoje dojne kravy ala Cayenne a nijak sa za to nehanbia (vsetky tie Priusy a Hybridy) a zaroven nezabudaju na nas, staromilcov a zaroven nas nijak neurazaju...ehm BMW ehm...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
greg píše: ↑pon 14 bře 14:51
Tak mam to objednane. Bohuzial predpokladany termin dodania je oktober - december, zjavne boli uz prve kusy rozchytane kym som prisiel k dilerovi (3 dni po spusteni predaja). Uvidime aka bude dovtedy situacia v Europe. Snad sa mi podari to auto aj prebrat
Edit: ak to klapne budem potom asi niekedy od septembra predavat svoj Swift Sport (2015, zlata metaliza, 5D). Ak by tu mal niekto o nieco take zaujem
Já objednával v CZ hned 1.2. a mám slíbené dodání v červnu. Tak uvidíme
Miata prodaná, tak už se nemůžu dočkat.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
greg píše: ↑pon 14 bře 14:51
Tak mam to objednane. Bohuzial predpokladany termin dodania je oktober - december, zjavne boli uz prve kusy rozchytane kym som prisiel k dilerovi (3 dni po spusteni predaja). Uvidime aka bude dovtedy situacia v Europe. Snad sa mi podari to auto aj prebrat
Edit: ak to klapne budem potom asi niekedy od septembra predavat svoj Swift Sport (2015, zlata metaliza, 5D). Ak by tu mal niekto o nieco take zaujem
Já objednával v CZ hned 1.2. a mám slíbené dodání v červnu. Tak uvidíme
Miata prodaná, tak už se nemůžu dočkat.
Ja momentálne dúfam v august
Potom napíš keď budeš mať nejaký update
Arnie J píše: ↑sob 09 dub 22:30
To jste slyšeli, že pro letošek je kvóta pro celou Evropu vyprodaná?
Zaujimave. Na medzinarodnom GR86 fore este stale pisali napr. Slovinci, Taliani ze nevedia kedy si budu moct objednat a za kolko.
Arnie J píše: ↑čtv 07 dub 21:15
Tak včera jsem byl otravovat na prodejně a údajně moje auto už má "zelenou" do výroby. Takže ten červen/červenec to bude.
Jinak čerstvá novinka v ceníku -- "dočasně vyprodáno"
Super to sa tesim, dufam ze nam tie terminy naozaj vyjdu co najskorsie mozne. Rad by som stihol kusok leta s tym autom - naucit sa na zadny nahon a tak