Onboard videa
Re: Onboard videa
V DE je snad zakázany vjet do odstavného pruhu nebo jak? Ty kamiony vysloveně jak kdyby se toho báli. Stejně tak řidiči OA v prostředním pruhu měli fobii se postavit doprava a zuby nehty byl nalepeny na pravou čáru, ale stále ve svém středním pruhu. To jsem nepochopil..
Ale jedno "pozitivum" stejně vidím.. totiž, že ti Němci nejsou tak perfektní řidiči jak furt slyším "v Německu by si to nedovolil"... Jsou to uplně stejný lopaty jako potkávám v CZ.
Ale jedno "pozitivum" stejně vidím.. totiž, že ti Němci nejsou tak perfektní řidiči jak furt slyším "v Německu by si to nedovolil"... Jsou to uplně stejný lopaty jako potkávám v CZ.
Hlavně nechápu, proč kamiony při koloně vůbec lezou z pravýho pruhu.
- Truck Daškam
- Letec
Záleží jak kde.
Třeba D5 před okruhem - kolona tam je kvůli sjezdu na okruh. Ale já jedu dál do Prahy po Rozvadovský, takže nevidím důvod, proč stát v koloně a jedu volným pruhem (tj. levý) dál.
To samý platí třeba u D8: kolona je do Kbelský, ale já jedu do Blanky - takže do středního pruhu a jedu
Což ale nevylučuje možnost, že i levej (nebo střední jako u D8) se zastaví - nejčastěji teda díky osobnímu autu, jehož řidič si vzpomněl, že chce z levýho pruhu na ten ucpanej exit, že
Nebo se mi už stalo (nejčastěji na D0 směr Plzeň za tunely, nebo třeba D1 směr Praha u Popovic) - dojedu pomalejšího, začnu ho předjíždět. Jenže najednou je celkově pravej pruh pomalejší a těžko mu to pošlu před kabinu a najednou stojí už i střední pruh a já v něm.
A těžko budu stát a čekat na mezeru, takže jedu dál dokud ta mezera v pravým pruhu není. Jenže když to natvrdo vpravo stojí, trvá to docela dlouho.
Což se reálně děje v Praze na Jižní spojce, když jedu od Barrandova a stojí to od nájezdu ze Spořilovský - prostě jedu středním pruhem, leckdy takhle dojedu až k lanovýmu mostu
Samozřejmě tyhle tři případy co jsem popsal se nevztahuje na všechny a třeba vůbec na to video (neznám to místo)
Třeba D5 před okruhem - kolona tam je kvůli sjezdu na okruh. Ale já jedu dál do Prahy po Rozvadovský, takže nevidím důvod, proč stát v koloně a jedu volným pruhem (tj. levý) dál.
To samý platí třeba u D8: kolona je do Kbelský, ale já jedu do Blanky - takže do středního pruhu a jedu
Což ale nevylučuje možnost, že i levej (nebo střední jako u D8) se zastaví - nejčastěji teda díky osobnímu autu, jehož řidič si vzpomněl, že chce z levýho pruhu na ten ucpanej exit, že
Nebo se mi už stalo (nejčastěji na D0 směr Plzeň za tunely, nebo třeba D1 směr Praha u Popovic) - dojedu pomalejšího, začnu ho předjíždět. Jenže najednou je celkově pravej pruh pomalejší a těžko mu to pošlu před kabinu a najednou stojí už i střední pruh a já v něm.
A těžko budu stát a čekat na mezeru, takže jedu dál dokud ta mezera v pravým pruhu není. Jenže když to natvrdo vpravo stojí, trvá to docela dlouho.
Což se reálně děje v Praze na Jižní spojce, když jedu od Barrandova a stojí to od nájezdu ze Spořilovský - prostě jedu středním pruhem, leckdy takhle dojedu až k lanovýmu mostu
Samozřejmě tyhle tři případy co jsem popsal se nevztahuje na všechny a třeba vůbec na to video (neznám to místo)
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
HondaMan: Nebo i tak.
To je to samý, když se někde řeší, proč se nevozí náklad po kolejích - no úplně ze stejnýho důvodu, proč lidi jedou autem a ne vlakem
To je to samý, když se někde řeší, proč se nevozí náklad po kolejích - no úplně ze stejnýho důvodu, proč lidi jedou autem a ne vlakem
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HM: akorát, že kolem toho odobáku se sanitka nebo hasiči protáhnou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
No jasně že v zákazu - ale co mám dělat, když jedu od Barrandova a pravej pruh, který tam vzniká z nájezdu do D1 (respektive ze Spořilovský) stojí? Na úrovni Spořilovský v tom prostředním pruhu zastavit a čekat, až se udělá v pravým mezera? No to bych tomu fakt pomohl a ti za mnou by byli nadšeni
Takže prostě jedu dál a až bude příležitost, tak se zařadím
Takže prostě jedu dál a až bude příležitost, tak se zařadím
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak super. Akorát bych příště nerad byl u toho, když se třeba mozkový atlet tvého kalibru rozhodne, že ta červená svítí na semaforu k ničemu, protože včera tam taky nic nejelo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Dokážu bezpečně projet křižovatkou i bez nějaký světýlka - to dokáže 90% řidičů
Chápeš to?