Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Předseda
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Předseda »

V DE je snad zakázany vjet do odstavného pruhu nebo jak? Ty kamiony vysloveně jak kdyby se toho báli. Stejně tak řidiči OA v prostředním pruhu měli fobii se postavit doprava a zuby nehty byl nalepeny na pravou čáru, ale stále ve svém středním pruhu. To jsem nepochopil..

Ale jedno "pozitivum" stejně vidím.. totiž, že ti Němci nejsou tak perfektní řidiči jak furt slyším "v Německu by si to nedovolil"... Jsou to uplně stejný lopaty jako potkávám v CZ.
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Hlavně nechápu, proč kamiony při koloně vůbec lezou z pravýho pruhu.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Z úplně stejného jako osobáky.
2.9T RWD
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Záleží jak kde.
Třeba D5 před okruhem - kolona tam je kvůli sjezdu na okruh. Ale já jedu dál do Prahy po Rozvadovský, takže nevidím důvod, proč stát v koloně a jedu volným pruhem (tj. levý) dál.
To samý platí třeba u D8: kolona je do Kbelský, ale já jedu do Blanky - takže do středního pruhu a jedu
Což ale nevylučuje možnost, že i levej (nebo střední jako u D8) se zastaví - nejčastěji teda díky osobnímu autu, jehož řidič si vzpomněl, že chce z levýho pruhu na ten ucpanej exit, že

Nebo se mi už stalo (nejčastěji na D0 směr Plzeň za tunely, nebo třeba D1 směr Praha u Popovic) - dojedu pomalejšího, začnu ho předjíždět. Jenže najednou je celkově pravej pruh pomalejší a těžko mu to pošlu před kabinu a najednou stojí už i střední pruh a já v něm.
A těžko budu stát a čekat na mezeru, takže jedu dál dokud ta mezera v pravým pruhu není. Jenže když to natvrdo vpravo stojí, trvá to docela dlouho.
Což se reálně děje v Praze na Jižní spojce, když jedu od Barrandova a stojí to od nájezdu ze Spořilovský - prostě jedu středním pruhem, leckdy takhle dojedu až k lanovýmu mostu

Samozřejmě tyhle tři případy co jsem popsal se nevztahuje na všechny a třeba vůbec na to video (neznám to místo)
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

HondaMan: Nebo i tak.
To je to samý, když se někde řeší, proč se nevozí náklad po kolejích - no úplně ze stejnýho důvodu, proč lidi jedou autem a ne vlakem
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A k tomu lanového hezky prostředkem v zákazu…
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: akorát, že kolem toho odobáku se sanitka nebo hasiči protáhnou.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

No jasně že v zákazu - ale co mám dělat, když jedu od Barrandova a pravej pruh, který tam vzniká z nájezdu do D1 (respektive ze Spořilovský) stojí? Na úrovni Spořilovský v tom prostředním pruhu zastavit a čekat, až se udělá v pravým mezera? No to bych tomu fakt pomohl a ti za mnou by byli nadšeni ;-)
Takže prostě jedu dál a až bude příležitost, tak se zařadím
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak super. Akorát bych příště nerad byl u toho, když se třeba mozkový atlet tvého kalibru rozhodne, že ta červená svítí na semaforu k ničemu, protože včera tam taky nic nejelo.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Dokážu bezpečně projet křižovatkou i bez nějaký světýlka - to dokáže 90% řidičů
Chápeš to?
Odpovědět