Dříve M135i, nyní ///M2
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
Jak jsem se pripletl do vlakna se Z4 coupe, tak se pripletam do tohoto.
Novy kocar
Dovezeno dnes ve 4 rano ...
Zkousel jsem pred ni i M135, ale neprisla mi o moc rychlejsi nez Z4. Coz me dost prekvapilo, cekal jsem ze se rozpouta peklo. Docela to odpovida tomuto videu.
https://youtu.be/OfAVA6sfceY?t=47
Pak jsem zkusil 140citku a bylo rozhodnuto. Vyrazne vic penez, ale mam v planu si nechat auto navzdy . Svor tomu chybi ... Zkousel jsem DSC off na mokru a divne to hrabe.
Novy kocar
Dovezeno dnes ve 4 rano ...
Zkousel jsem pred ni i M135, ale neprisla mi o moc rychlejsi nez Z4. Coz me dost prekvapilo, cekal jsem ze se rozpouta peklo. Docela to odpovida tomuto videu.
https://youtu.be/OfAVA6sfceY?t=47
Pak jsem zkusil 140citku a bylo rozhodnuto. Vyrazne vic penez, ale mam v planu si nechat auto navzdy . Svor tomu chybi ... Zkousel jsem DSC off na mokru a divne to hrabe.
Peknucke, blahozelam. Svor sa dorobi nie? Prevodovka manual? Mozno aj skratenie prevodov s tym svorom nie?
Trochu zavidim tu moznost mat auto do par dni od predaja stareho, mna cakaju este minimalne 4 mesiace cakania
Edit: Ale budem velmi poteseny, ked to nebude ovela viac
Trochu zavidim tu moznost mat auto do par dni od predaja stareho, mna cakaju este minimalne 4 mesiace cakania
Edit: Ale budem velmi poteseny, ked to nebude ovela viac
Toyota GR86 MT
Dobrá volba, budeš spokojený. Na svor poptej např. p.Opluštila, teď mi ho dával na Mini.
Nechal sis dovézt, nebo jsi byl sám?
Nechal sis dovézt, nebo jsi byl sám?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Moc pěkný a v tý bílý je to veliká paráda. Ať slouží. Svor prostě rozhodně, navíc jestli to máš mít na dýl.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
greg: Jasne dodela, tak ty mas cekani na super auto. Taky jsem uvazoval, ale nenacpu do GRka kolo, to rozhodlo. Kratit to nebudu. Uz ted to jede dost dobre mi prijde . Jen jsem pri sjizdeni hromady videii na Youtube zjistil, ze se da docela lehce vyhnat vykon na 420-440 hp, ale nevim nevim zda to je potreba. Na silnici mi to uz ted prijde rychle az az.
MZ: Jel jsem pro to s jednim chlapikem a dovezl po vlastni ose. Bylo to narocne, protoze auto stalo az u Kielu ...
Na kolik vyjde ten svor? Je to lepsi cena nez mperformance za 2200 Eur? No jeste musim chvili pockat, dosetrit. Tohle docela vysalo volne uspory ...
Jarka: Dekuji
MZ: Jel jsem pro to s jednim chlapikem a dovezl po vlastni ose. Bylo to narocne, protoze auto stalo az u Kielu ...
Na kolik vyjde ten svor? Je to lepsi cena nez mperformance za 2200 Eur? No jeste musim chvili pockat, dosetrit. Tohle docela vysalo volne uspory ...
Jarka: Dekuji
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vies ze velka gratulacia
A verim, ze sa niekedy niekde stretneme a ja zistim o co prichadzam
A verim, ze sa niekedy niekde stretneme a ja zistim o co prichadzam
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
vroom: tak svor seženeš už tak za 35kKč šneka. Ale třeba lamela Drexler bude taky za 50-60kKč, tedy obdobně jako těch 2200 a mperformance.
JJ, proto me zajima co za to . Vim ze to bude komplikovanejsi, protoze se to tam musi navarit a prave nevim kdo to dokaze. Zas aby to nevyslo skoro stejne.
Tady maji komplet diff za 2268 ecek a bude to jen plug and play
https://www.hubauer-shop.de/de/bmw-m-pe ... 59987.html
Snowman: Rad te svez, kdyz bude prilezitost. Zatim sem se ani ja nesvezl, jel jsem s tim jen za deste a to mam respekt )
Tady maji komplet diff za 2268 ecek a bude to jen plug and play
https://www.hubauer-shop.de/de/bmw-m-pe ... 59987.html
Snowman: Rad te svez, kdyz bude prilezitost. Zatim sem se ani ja nesvezl, jel jsem s tim jen za deste a to mam respekt )
Tak pokud je možnost "továrního" diffu stylem plug & play tak není o čem. Vyndavat dif, otevřít, vložit svor, vymezit vule atd.. to nějakou práci zabere. Šel bych kus za kus.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tez bych asi siel do toho M Performance, predsa len nestalo ta malo a je to relativne nove auto a v pripade eventualneho predaja, to bud vymenis zase za open, alebo to bude pre kupujuceho predsa len lepsie zniet nez ked to bastlil doma na kolene nejaky Pepa
Asi si uz videl
Asi si uz videl
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...