Octavia IV
Re: Octavia IV
Tak, fčíl mám první reálnou zkušenost s tím novým Skautem (Oct.IV) TSI (byl sem s ním vezen jako spolujezdec z Ovy): je to vevnitř i zvenku křasné, jede to přelahodně, síly to má fpysk, tichounké, je to auto na pohodové, komfortní ježdění, jak je to tiché (motor i podvozek) tak to teda fest maskuje rychlost. Ale nechtěl bych to: automat, navigace na displeji = furt to mění obrázky tj. odtahuje pozornost, (f podstatě nevypínatelný) asistent jízdy v pruhu je na zblití/zabití se, SS. Ne, ne, ne a ne, jen potvrzení toho co sem tu spal zrovna fčera: musím svoje oba N52 BEZ ASISTENTŮ udržovat a starat se o ně, abych je měl už nafurt. Howgh.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A já furt, proč lidi nečumí na cestu? Proč jezdí pomalu a prostředkem? Oni čumí na pohyblivé obrázky na navigaci. Pokud jim teda fungují
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
V tom tsi to bude určitě fajn. Ale když tak chválíš to ticho, tak se zkus projet někdy nějakou novou prémií. Když bych vlez z Q5 do O4 tak mi praskne hlava
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To si jenom namlouváš. V Q5 i v Q7 ta nafta duní hrozně. A zvenčí, kor v těchto teplotách, je to obrhnus.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
motor slyšet je když se na to šlápne, ale to se mi líbí. mluvim spíš o tichu od podvozku a větru. to je skvělý a je to pro mě asi nejlepší věc na tom autě
to je jasný. před Q5 sem projel O4RS, Golf8 Alltrack, Tiguan, Arteon, Passat. jako poslední q5 a bylo to obrovský rozdíl a i proto sem jí koupil.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ono je tak rozdíl, pokud máš v Tiguanu 2.0TDI a v Q5 V6 TDI - na vlastnostech toho auta to musí být znát.
Na cenovém rozdílu je pak znát to ostatní.
Na cenovém rozdílu je pak znát to ostatní.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
teď sem řešil jen ten hluk, kterej byl zrovna u tiguanu asi nejhorší. jinak jasně.v době kdy sem to řešil, stál tiguan s 2.0tdi 147kw podobně jako q5 40tdi kvůli akci u audi, ale to už je pasé, takže to srovnávat není možné, to máš pravdu
Volal mi prodejce (quli jiným věcem) a paq mi řek, že na 99% ten druhý Skaut bude pod stromeček. To sem teda zvjedaff.pavproch píše: ↑sob 26 úno 15:03Jo, tosem zapomjééél naspat fčera - prodejce už (fčera) řknul jinak, prý díky té vyhořelé fabryce výroba Oftávek (všech typů) stojí a bude stát 3 měsíce (lépe řečeno, vyrábějí bez dveřních výplní a parkujou na letišti), takže..... CW38+ 3 měsíce = vidím to až na začátek 2023 (což mi vlastně nevadí) = čuli zase to bude skoro rok čekání na Skauta od objednávky.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.