BMW Divize
Re: BMW Divize
štěpán: ono si to musíš přečíst po pavprochovi asi tak 5x.. Mě to taky dalo zabrat než jsem z toho rozklíčoval myšlenku "kdybych měl 335i tak by se mi to taky sebralo odspoda, nemusel bych kvedlat a to SUV by mi neujelo. Ale jakmile jsem se doplácal do červeného, tak už mi to zase jelo a na 335i jsem zapomněl"..
Cena stejna, ale rozdil najezd 20k km ve prospech M135. 85 vs 65k km.
Pp a jel jsi nekdy ty 35i? Neni to marne. Tahne to docela prijemne, zadny kopanec a reakce kdyz je to roztocene jsou fajn.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dyť já to přesně takhle pochopilPředseda píše: ↑úte 22 bře 14:55 štěpán: ono si to musíš přečíst po pavprochovi asi tak 5x.. Mě to taky dalo zabrat než jsem z toho rozklíčoval myšlenku "kdybych měl 335i tak by se mi to taky sebralo odspoda, nemusel bych kvedlat a to SUV by mi neujelo. Ale jakmile jsem se doplácal do červeného, tak už mi to zase jelo a na 335i jsem zapomněl"..
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Už sem to tu spal víckrát - já s těma svýma dvěma N52 (bez pičičand) zkusím už nějak dožít, cokoli modernějšího (= s pičičandama typu foukátko, ecall, SS atd) prostě nechcu / nesnesl bych.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No je pravda, ze jak zabere nad 4,5k je fajn A na klikatejsi okresku to je dost svizne.
Sorry, u mě je pousmání nad tvým chováním spíše projev frustrace. Kdybys viděl, co je schopen nakonfigurovat můj pantáta (tipuju ho tak o 5 let mladšího než ty), tvoje úchylky na výbavu by ti přišly už aboslutně neškodné
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Už se v CarTecu ve Vítkovicích v bramborovi2 hrabou, doufám, že v něm nenapáchají nějakou collateral damage. Nakázal sem jim ho nemýt, neuklízet, nedolívat wolej.... uvidíme zítra.pavproch píše: ↑pát 18 bře 11:18 Neska ráno už to nesfítilo, zkusím ale tu (sporadicky, ale přece jen občas se vyskytující) chybu natáčení xenonů řešit radikálně: už sem objednaný v CarTecu na výměnu obou dvou AHL jednotek, našel sem totiž na TyTrubce jedno video (o výměně AHL na e90) kde upozorňují nato, že u starších kusů se vymačká těsnění (ta jednotka se totiž prodává ve tvaru čip na víčku s těsněním) a pak tam valí voda (můj případ). Ufffff.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No snad ti ho tam moc nedojebou
Moje zkušenosti s opravou Mini jsou tristní.
Moje zkušenosti s opravou Mini jsou tristní.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3