Benzina paliva
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benzina paliva
My už taky 44.50. Prej 10 min před tím, než jsem tankoval. Takže 67 x 2 jsem prodělal.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
EuroOil dnes zdražil naftu o korunu těsně po tom co jsem dotankoval, tak jsem ušetřil krásných 30 korun:D
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Super, udelali z toho public vystup s vyvojem Ø cen.
Ministerstvo financi píše:Reporting cen paliva bude pokračovat. Potřebu regulace zatím neprokázal
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Lachende Bestien
- Letec
Opravdu předpokládáte nebo jste předpokládal, že zdejší zkorumpovaní byrokradi půjdou proti ekonomickým zájmům jakýchkoli subjektů v řetězci těžby, transportu, zpracování a prodeje extrémně ziskových ropných produktů jako je naftička nebo benzín?
Respektive že budou skutečně hájit zájmy svých živitelů neboli většiny občanů Chechostánu?
Možné je sice všechno, ale pokud vůbec by k nějaké regulaci cen (samozřejmě směrem dolů) došlo, jednalo by se o směšné hodnoty v desítkách haléřů obalené do hromad vágních žvástů v masmédiích a la stát nemá zájem zasahovat do práce neviditelné (zlodějské) ruky volného trhu, aby korporacím nenarušoval zdejší křišťálově čisté podnikatelské prostředí.
Respektive že budou skutečně hájit zájmy svých živitelů neboli většiny občanů Chechostánu?
Možné je sice všechno, ale pokud vůbec by k nějaké regulaci cen (samozřejmě směrem dolů) došlo, jednalo by se o směšné hodnoty v desítkách haléřů obalené do hromad vágních žvástů v masmédiích a la stát nemá zájem zasahovat do práce neviditelné (zlodějské) ruky volného trhu, aby korporacím nenarušoval zdejší křišťálově čisté podnikatelské prostředí.
Ne, ja jsem predpokladal na zaklade predchozich vyjadreni, ze se netrznim opatrenim vyhnou.
Člověče, Vás je mi líto. Žít s takovou nenávisti k celému světu musí být peklo. Možná byste to měl ukončit a už se dál netrápit.Lachende Bestien píše: ↑stř 23 bře 00:12 Opravdu předpokládáte nebo jste předpokládal, že zdejší zkorumpovaní byrokradi půjdou proti ekonomickým zájmům jakýchkoli subjektů v řetězci těžby, transportu, zpracování a prodeje extrémně ziskových ropných produktů jako je naftička nebo benzín?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- Lachende Bestien
- Letec
Ok a můžete tedy uvést příklad "tržního" opatření, které by ůůůředníčci mohli aplikovat na situaci s palivy?
Děkuji za smuteční vyjádření, ale projekci vlastních emocí do druhých a nevyžádané rady navádějící ke spáchání sebevraždy si laskavě nechte pro sebe a své blízké okolí, kde to jistě všichni velmi ocení.Jenyk píše: ↑stř 23 bře 00:44Člověče, Vás je mi líto. Žít s takovou nenávisti k celému světu musí být peklo. Možná byste to měl ukončit a už se dál netrápit.Lachende Bestien píše: ↑stř 23 bře 00:12 Opravdu předpokládáte nebo jste předpokládal, že zdejší zkorumpovaní byrokradi půjdou proti ekonomickým zájmům jakýchkoli subjektů v řetězci těžby, transportu, zpracování a prodeje extrémně ziskových ropných produktů jako je naftička nebo benzín?
No a pokud jsou pro vás byrokradi a výrobci a prodejci paliv celý svět, upřímnou soustrast i vám.
Uprava slozek ceny ktere administruje stat (DPH, spotrebni dan), coz jsou prime zasahy a z tech neprimych je to ona zrusena bioslozka.Lachende Bestien píše: ↑stř 23 bře 01:36Ok a můžete tedy uvést příklad "tržního" opatření, které by ůůůředníčci mohli aplikovat na situaci s palivy?
tak už i Němci, jenom u nás jsou ceny "v pořádku"
Daňové zvýhodnění, sleva na paliva i MHD. Německo reaguje na drahé energie
Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranic ... anicni_rie
Daňové zvýhodnění, sleva na paliva i MHD. Německo reaguje na drahé energie
Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranic ... anicni_rie
Benzina Plzeň včera Efecta 95 za 43,90. Dnes přijedu znovu a ejhle 45,50. Kašlu na ně a jedu kousek vedle, EuroOil má Optimal 95 za 43,40. Poslední dobou to nebylo poprvé, kdy Benzina vůbec nejdražší. I Shell taky kousek vedle Natural 95 za 43,90.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.