BMW Divize
Re: BMW Divize
Kuwa, že ja idiot sem to myl! Po wapkování se rozsfítila vada natáčení xenonů do zatáčky, už zase po ca roce a půl tam do té jednotky natekla voda.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neska ráno už to nesfítilo, zkusím ale tu (sporadicky, ale přece jen občas se vyskytující) chybu natáčení xenonů řešit radikálně: už sem objednaný v CarTecu na výměnu obou dvou AHL jednotek, našel sem totiž na TyTrubce jedno video (o výměně AHL na e90) kde upozorňují nato, že u starších kusů se vymačká těsnění (ta jednotka se totiž prodává ve tvaru čip na víčku s těsněním) a pak tam valí voda (můj případ). Ufffff.
Zcela neskromně se musím pochlubit (tehdy ještě cizím peřím): tady se totiž výslovně píše o (dnes už mém) bramborovi2 (dřív totiž patřil -pj-).
Potvrzuju, na ďourách to vevnitř vrže fest....jehož interiér se začal rozpadat po pár tisících kilometrech
Podepisuju. Už sem to tu spal: občas semi stane že jedu jen pro benzín (přímou cestou 10km) ale nejedu stovku.a máme s ním v redakci bohaté zkušenosti. Je to prakticky dokonalý motor - má dost výkonu, velmi dobrý průběh, okamžité odezvy, skvělý zvuk, je velmi efektivní při vysoké zátěži...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomuto sa hovori sleeper
PP: Kedy bude 330i vo vypredaji?
PP: Kedy bude 330i vo vypredaji?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
NIKDY!
Když je tam foukátko, je to (u mně) off.
Když je tam foukátko, je to (u mně) off.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy nehovor nikdy
Ale rozumiem, ja svoju sancu premeskal no
Ale rozumiem, ja svoju sancu premeskal no
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Afterthought (k té 35i): Neska, dyž sem jel za dýzlovým Jeepem (Commander, myslím) a na výjezdu z města on nato šlápnul, já nato šlápnul a.... on mi dost odskočil, než sem byl v redline a poskákal ho, taxem si na 35i zpoměl, že by mi asi neodskočil. Ale hned jaxem to vytočil k redline, sem nato zase zapoměl....
Vyplati se priplatit za M140i vs M135i? Nevite nekdo zda je podovzek M135i Lci stejny jako M140i? Pry u tech lci je nejaka zmena oproti puvodni M135.
Vcera jsem byl projet M235i se sport neadaptivnim podvozkem na zimacich a bylo to super pohodlne oproti Z4 ...
Vcera jsem byl projet M235i se sport neadaptivnim podvozkem na zimacich a bylo to super pohodlne oproti Z4 ...
Záleží, kolik je příplatek? Každopádně 140 bude lepší a hlavně jede jako kráva, tam je min. rozdíl proti M2. O podvozku nemůžu sloužit, k tomu nemám info.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
O tom jak patnáct let stará chlouba bavorského inženýrství, v současné době provozována v servisních intervalech jak u závodního speciálu, dokázala na hranici svých možností smáznout naftový SUVčko s pantátou za volantem.pavproch píše: ↑úte 22 bře 12:21 Afterthought (k té 35i): Neska, dyž sem jel za dýzlovým Jeepem (Commander, myslím) a na výjezdu z města on nato šlápnul, já nato šlápnul a.... on mi dost odskočil, než sem byl v redline a poskákal ho, taxem si na 35i zpoměl, že by mi asi neodskočil. Ale hned jaxem to vytočil k redline, sem nato zase zapoměl....
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))