Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od pavproch »

jo ;)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

Dvojitá koncovka to lahko prezradí, ale je fakt, že iba ludom, čo sa o to aspoň trochu zaujímajú... No určite si s tým užiješ :)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Já myslim, že je to moc okaté :) Dal bych tam něco "lepšího" třeba 320d :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

mmira píše:mezi nami, GTR je takovy maly tank, ridicovi z poza dveri trci jen hlava. identifikace bude veeelmi tezka. ale treba se nahodou nekde kolem prohanel nejaky superman s hd kamerou, po lacinove pripadu uz si clovek nemuze byt jist nicim. faktem je, ze posadka twinga asi tezko bude vypovidat.

jinak by bylo jasno, nesnasim jakehokoliv idiota, at v trabantu nebo ve frrari, ktery me prinuti zpomalovat a uhybat pri jeho predjizdecim manevru. jiste, kazdemu se stalo, ze to nejak neodhadl, ale to se casto da poznat. jsou ale lidi, kteri na to tezce spolehaji. zrovna nedavno jsem takto skoro zastavil kvuli nejake fabii s kolama na strese.
Děláš jak kdyby si ten bordel tady neznal. První idiot co přijde vypovídat, po tom co mu PČR sdělí, že on je právě majitelem daného auta, tak hnedka řekne - jasně, viděl jsem ho zcela jasně a zřetelně - je to on..
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

řidičBOB píše:jo, to se mi stává skoro pořád. Hlavně řidiči slabších vozů si rádi dokazují, že na to mají.
Je ale pravdou, že nemám tendence příliš uhýbat...
To je chyba, musis se zlepsit :) Ja se snazim nechat prostor, i kdyz proti nikdo nepredjizdi, jen vidim vice aut za sebou, ktera by se predjet mohla. Vyjit si vstric je zakladem bezproblemoveho provozu...

Ten pripad s GTR nekomentuji, kdo vi, jak to bylo. Stacily mi jen titulky z Google News, aby bylo jasne, ze pravda uz ted nikoho nezajima. "Tuningova auta", "zavodnici", "ridic Renaultu delal do posledni chvile co mohl, aby nehode zabranil" atd. - zjevne zavadejici prezentace od prvni chvile...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

pjanda píše:
To je chyba, musis se zlepsit :) Ja se snazim nechat prostor, i kdyz proti nikdo nepredjizdi, jen vidim vice aut za sebou, ktera by se predjet mohla. Vyjit si vstric je zakladem bezproblemoveho provozu...
:ymapplause: :ymapplause: Takhle to má být.

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Pavle, já nerad jezdím při pravém okraji - jednak jsem tak naučen z autoškoly a jednak je tam mnohdy hodně bordelu a já raději po silnici než v bordelu :-)
Nemám problém uhnout, ale nemám ani rád přiblblé vytlačování.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Mne to rikat nemusis, zvlast na semislicky se ten neporadek z okraju lepi tuze rad a lita kam nema :) Ale presto uhybam, jezdim tam kde je silnice, ne podle car. Kdyby to takto delal kazdy, ten neporadek se uklidi za par dni ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no, někdy ty naše komunikace připomínají leccos, jenom ne silnice...a je jedno, jestli tam čáry jsou nebo ne. Tuhle jsem ve 270ti na D1 chytnul nějakou díru a myslel jsem, že to kolo mám na klíně :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Mě se třeba líbí přístup tohoto borce (04:58 - 1. část), ihned jak předjede řadí se k pravému okraji. A kolikrát se mu to v těch dvou částích videa silně vyplatilo (6:18 - 2.část).. V jiných pasážích to dělá hlavně kvůli ohleduplnosti. Z videa by běžný občas řekl - vrah a pirát, ale já řikám - hezká svižná jízda, kde dotyčný na těch okreskách nikoho neohrozil. Ta dálnice je občas diskutabilní - ale i tak bych řekl, že to jednoznačně měl v ruce.

Odpovědět