Koronavirus
Re: Koronavirus
Já to teď chytil v práci. 8 měs po 2. očkování. Od kolegyně s boosterem. Mě bylo blbě cca den, kolegyni 2.
2.9T RWD
lidi jsou zdegenerovaní. Já viděl dva asi manželé u Hornbachu. Nakládali nákup do auta a oba s respíky.
Koukal jsem na ně asi dvě minuty
Koukal jsem na ně asi dvě minuty
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale to mi neva. Když chtějí a mají pocit, že jim to je ke prospěchu, ať to mezi lidmi nosí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A proč se jim smát? Pořád se přece říkalo, ať se ohrožení sami chrání a ostatní mají volno. Také se budeme smát lidem s cyklopřilbou? Já většinou jezdím bez ní, ale je mi úplně fuk, že ji jiní nosí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ale pokud někdo jede sám v autě s náhubkem, tak se mu prostě smát musím.
teď jsem se bavil s číňankou z Shenzhenu, kde je právě docela hustý lockdown. Mají povinně appku, která jim každý den ukazuje barvy, zelená znamená, že může jít kousek ven (yard, neighborhood) a jednou za 2 dny do obchodu, žlutá- že mohla mít podezřelý kontakt a musí na test -jinak doma. červená pozitivní - to jsem se ani neptal, co znamená. a taky se chodí povinně testovat co 48h v takových mobilních zátarasech na ulici - to vypadalo jak z nějakého apokalyptického filmu - pár lidí v bílých skafandrech a jen tak neprojdeš
teď jsem se bavil s číňankou z Shenzhenu, kde je právě docela hustý lockdown. Mají povinně appku, která jim každý den ukazuje barvy, zelená znamená, že může jít kousek ven (yard, neighborhood) a jednou za 2 dny do obchodu, žlutá- že mohla mít podezřelý kontakt a musí na test -jinak doma. červená pozitivní - to jsem se ani neptal, co znamená. a taky se chodí povinně testovat co 48h v takových mobilních zátarasech na ulici - to vypadalo jak z nějakého apokalyptického filmu - pár lidí v bílých skafandrech a jen tak neprojdeš
Pravda vyděsí
Před rokem touto dobou jsem končil izolaci s covidem.
Mezitím jsem stihl tři dávky očkování, pár rizikových kontaktů atd.
No…a dneska opět pozitivní test..
Mezitím jsem stihl tři dávky očkování, pár rizikových kontaktů atd.
No…a dneska opět pozitivní test..
Jerry: No a koukáš doma na telku taky v helmě? Co kdyby si doma v koupelně upadl tak by se taky hodila ne?
Citroen C4 GP
ty už si asi upad bez helmy. je to snad každýho věc. někdo je třeba rizikovej tak si tu roušku veme i když nemusí. nechápu proč to někdo blbě komentuje
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
rhinos: Mám velmi špatnou imunitu, že cokoliv se kolem mně mihne, tak to chytím a i přes očkování jsem neměl úplně ideální průběh (delta). K tomu jezdím k babičce, která už je ve svém věku také na tom s imunitou špatně. V čem jsem tedy zdegenerovaný, že mezi lidmi mám respirátor?
To, že jsi ve své sociální bublině a odsuzuješ ostatní, když ani nevíš, proč to mají, spíš ukazuje na tvé nedostatky.
To, že jsi ve své sociální bublině a odsuzuješ ostatní, když ani nevíš, proč to mají, spíš ukazuje na tvé nedostatky.