Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus

Příspěvek od řidičBOB »

HM: není to úplně tak pravda… A nejednalo se o zákony.
Btw: já žádný seznam nepotřebuju. Z mých oblíbených zařízení vyžadoval Těcku (čili elektronická kontrola u vstupu) pouze svazácký kolektiv Ambiente Group. A nikdo mne nemůže nutit, kde a u koho budu utrácet svoje peníze. Víc k tomu asi nemám.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Kruciš, i dyž vím, že i očkovaný to může chytit, nějak semito podařilo vytěsnit z hlavy (abych nato nemyslel, co bude až to chytím, taky sem očkovaný), doposud to ve firmě chytli jen neočkovaní. Právě mi ale přistála SMS od 3x očkovaného kolegy "sem pozitiv"... a už zase nato myslím, grrrrr!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko. Kdyby nebyla pandemie, tak jsem měl v únoru normální 4denni virózu s bolenim hlavy. Takhle jsem byl ale pozitivní a v karanténě. Omikron už není takový sekáč jak alfa a delta.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska sem byl mj. na úřadě a na poště - konečně bez nutnosti hadru přes hubu, hurá, návrat k normálu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

primář Straka by ti dal! :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Tak je to spravne soudruzi, tak to ma byt. Bez hadry na hubě na věčné časy a nikdy jinak.
I když bude člověk smrkat, chrchlat a mít zvýšenou teplotu, do hustě zalidněného obchodu, úřadu nebo na poštu jen bez hadry.
Pokud tedy soudruzi "vládní" exxxperti na rozkaz soudruhů loutkovodičů nezmění názor.
Třeba zítra nebo příští týden.
Pak s hadrou na hubě na věčné časy a nikdy jinak.

Třikrát hurá majoritním vlastníkům globálně kapitalistických pharma korporátů, kteří stoprocentně vyhubili toho viníka všech nemocí na Zemi - příšerně vražedně nebezpečný virus kovid devatnáctku. :ymapplause:

Edit. No a když byla exxxpertními vědeckými kouzelníky, pravdomluvnými žouranálisty a křišťálově čistými byrokrady globální vražedná virová krize dočasně na neurčito zažehnána - nošením hubohader a opravdu, ale opravdu dobrovolnou aplikací experimentálních magických lektvarů nesmrtelnosti většině zjevně velmi snadno zkorumpovatelné a zastrašitelné populace homoušů sapiens na druhou, nezbývá než nedočkavě a s napětím čekat na plánované výsledky dlouhodobých účinků na důležité tělní systémy. :-ss
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Na znamení punku, to asi teprve teď začnu nosit B-)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Dneska v Kaufu, včera na fakultě téměř nikdo. Maximálně 1-2 případy.
Tak by mě zajímalo, jestli to všichni nosili "aby nebyl problém" nebo jestli věří tomu, že teď už se chránit nemusí, protože Válek zavelel :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

napadlo mě totéž, v tescu dneska ráno vůbec nikdo, schválně jsem se rozhlížel. Jen teda po parkovišti chodila paní s náhubkem, ale to byla asi jen chyba v matrixu.
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já nikam nechodím, takže mi sociální průzkum uniká. U nás ve fitku to stejně nikdo nikdy nenosil. Ale viděl jsem dnes řidiče, samotného ve voze a s FFP2 na tlamě.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět