Benzina paliva
Re: Benzina paliva
Já mám možná pokroucené vidění světa každodenní přítomností v obchodě, ale většina reakcí je vážně směšná a jsem přesvědčený, že nic jiného než trh a najití nových rovnovážných bodů tuto situaci nevyřeší.
PL a HU to zkusili a zahraničním kamionům vypínají stojany s palivem, aby zbylo na "vlastní". Pokud tohle není nedostatek dle ekonomické teorie, tak holt počkáme, až z pistole nebude ani kapat.
PL a HU to zkusili a zahraničním kamionům vypínají stojany s palivem, aby zbylo na "vlastní". Pokud tohle není nedostatek dle ekonomické teorie, tak holt počkáme, až z pistole nebude ani kapat.
2.9T RWD
tak do 14 dnů je cena jak před velkým zdražováním. Už jen proto, že plno lidí si nabralo do zásoby, takže nebude taková výtoč. A jak už zde bylo poznamenáno, cena ropy je už na stejné úrovni...
retron píše: ↑úte 15 bře 10:49 a pak že to nejde, ONO už má 42,90/44,90
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... y-40390391
To je jasný. Cena ropy spadla o třetinu, ale největší vliv na cenu má držkování na fejsbuku. Achjo Kovando, ty se na to už vyser.Vliv na pokles cen v ČR má podle Kovandy také „společenský, mediální a politický tlak na zpracovatele, distributory a čerpací stanice, kteří si v posledních dnech evidentně znatelně ponížili své marže”.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ropa pod 100, euro pod 25. Tak snad konec hysterie a zpatky pod 40 ...
Dnes cesta do CZ přes Železnou Rudu. Ve Zwieselu Super (95) za 2,22 euro, Benzina Železná Ruda Natural (95) za 47,90 a úplně prázdná pumpa. Pokud dají Germánovi za éčko 24 CZK a musí jet minimálně 20 km, tak se jim na těch 5 CZK rozdílu vyprdne, protože část "výdělku" projede a ztráta času k tomu. A potom Benzina v Klatovech 46,50 CZK a Benzina Plzeň 44,90 CZK. Bývalo to obráceně, u hranic nejlevnější a Germánů plná pumpa. Cenová politika je buď na hlavu nebo je benzinu málo a nechtějí, aby Germán jezdil.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mě před chvílí Benzina v RpR "mile" překvapila - dyž sem jel ráno okolo, tak u Vervy 100 sfítilo 50,90, před chvílí sem ale bral plnou do Leguána za 49,50 před slevou na Tankartu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Aneb, usilovným dýcháním na rtuť teploměru, se nám podařilo vyhnat teplotu v místnosti na -20 a to už se dalo vydržet.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3