Done. Z CarTecu info, že jediné, co by mohl být problém je palivový filtr, objednal sem ho teda hned, zbytek (za bratru 80) objednám, až nastane čas.... preventivních servisů.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak kecali "dubenec", neska ty Koni přišly, teda přišla jedna krabice a v ní dva tlumiče, nenapadlo mě ale zkontrolovat že jeden pravý a jeden levý, zítra v prci nato radši ešče kuknu.
Tak jo, podle značení na krabicích je jedna L a druhá R. Ufffff.
ked je rec o tlmicoch, tak ja planujem teraz druhe auto, Kia Sorento postavit na LIFT KIT . Uz mam doma Eibach zvysene pruziny o 2,5cm plus tam pojdu 2cm podlozky, takze cele auto pojde hore minimalne o 4,5cm. Uz teraz si viem lahnut pod auto bez zdvihaku (nastavoval som si dopnutie lanka noznej brzdy) a s tymto budem moct robit vymeny oleja bez zdvihnutia auta uplne pohodlne Zistil som, ze som magor na extremy - bud extremne rychle, nizke ako moje bmw E93 335i , alebo potom velke pohodlne SUV , ktore sa zijde aj na brodenie a jazdy lesom
Pri vymene pruzin urcite rovno vymenim aj tlmice,dorazy, stabilizacne tycky a nieco este okolo. Chcem ist do bilsteinu, alebo sachs. BMW zatial spinka ,caka na jar a na nizsie ceny 100 oktanu
Pri vymene pruzin urcite rovno vymenim aj tlmice,dorazy, stabilizacne tycky a nieco este okolo. Chcem ist do bilsteinu, alebo sachs. BMW zatial spinka ,caka na jar a na nizsie ceny 100 oktanu
Byl sem fčíl stavený v CarTecu ve Vítkovicích, stojí tam na krámě Premium Selection ///M2 , bílá v manuálu, 36500km za mega a půl, dyby někdo měl zájem. Já nemám.
Píšou tam na ceduli (neptal jsem se) že cena nového byla necelé 2m.
Každá činnost je je jednou poprvé.... neska sem poprvé (za ty tři roky, co ho mám) brambora2 umyl wapkou (ostatně i v myčce sem byl s ním poprvé a naposled vloni na podzim) a zistil sem, že .... celopolep folií se na čelních partiích vyloženě nemá ráth s (v zimě poletujícími) kamínky = brambor2 je zepředu flekatý jak (pes) dalmatín (teda naopak/negativně - bílé skvrnky na černé ploše).