Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co chystáme na Autoforum.cz
A to ja bych rekl, ze jste jeste stale dost professionalni , klidne bych uvital uvolnenejsi styl psani, stale na me trochu dycha urcita vaznost v recenzich. Ale beru to tak, ze jste mainstreamovy web o autech a ne special zabyvajici se ostrym korenim v automobilovem prumyslu, ktere vytvari nase nadseni pro auta . Neuvazujete o videorecenzich jak se rika "Obraz řekne více než tisíc slov". Zas takovy problem by to nemusel byt, staci sehnat nekoho kdo se bude umet tvarit do kamery a mluvit
neska v článku o historii alu kol našel zmínku o nsu, moc, moc moc, prosím článeček o wankelu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Teď sem si všimnul, že v Eko koutku nemam okno rychlý odpovědi. To je schválně, aby si lidi ty nadávky rozmysleli a psali politicky korektně a nebo je to chybka? (u mě/ u AF?)
TSs
Ne, to bude chyba v nastaveni fora, vylepsime
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
To bylo rychlý, už to tam je.pjanda píše: Ne, to bude chyba v nastaveni fora, vylepsime
TSs
proc chodi na autoforum asi 5 lidi? to neni forum, to je koutek starch znamych, kteri se placaji po ramenou jak jsou dobry
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Ti nejlepší jsou přece tady.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
třeba proto že nemaj čas jako já pořád sem něco psát
Jinak naopak si myslím že pár témat je tady dost zajímavých, a i když tam nepřispívám tak si je rád přečtu. Oproti konkurenční garáži je to o level jinde, tam to za posledních pár let upadlo neskutečně na pokec puberťáků bez auta a wolfa, kterej omakáváním plastů ve vw popisuje jeho jízdní vlastnosti...
prostě lepší je méně a kvalitně, byť i tady je spousta OT, to k tomu ale patří.
Jinak naopak si myslím že pár témat je tady dost zajímavých, a i když tam nepřispívám tak si je rád přečtu. Oproti konkurenční garáži je to o level jinde, tam to za posledních pár let upadlo neskutečně na pokec puberťáků bez auta a wolfa, kterej omakáváním plastů ve vw popisuje jeho jízdní vlastnosti...
prostě lepší je méně a kvalitně, byť i tady je spousta OT, to k tomu ale patří.
Power is nothing without control
tak ja proti tomu nic nemam, jen ze nejsem v teamu
jezdím pod své možnosti a jsem ovce