Benzina paliva
Re: Benzina paliva
Mimochodem cena emisních povolenek výrazně klesá. Denní změna -9%, meziměsíční změna -34%. Současná cena odpovídá ceně z 11.11.2021
Tak mě teda přijde naopak horší Měcholupy než Štěrboholy, tam to stojí vždy a dost často tam najede kamčák nebo řepa s kufrem plným kanystrů.
Mě by stačil EuroOil s 98 někde v Praze Samoobslužná Benzina je i v Unhošti, ale nelze kombinovat s Tankkartou. Online platba je po upgradu apky cajk, ale bral bych stojany s karetním terminálem všude jako to mají ve státech.
Mě by stačil EuroOil s 98 někde v Praze Samoobslužná Benzina je i v Unhošti, ale nelze kombinovat s Tankkartou. Online platba je po upgradu apky cajk, ale bral bych stojany s karetním terminálem všude jako to mají ve státech.
Nevím jak v Unhošti, ale já když zaplatím resp. skrz app naskenuji QR kod, tak platím tankkartou a mám tam i tu 1 Kč slevu na litr V100...
BTW oproti včerejšku Benzina opět zdražení. Z 45 na 46,5. A obyč pumpa z 38,9 rovnou na 40+... Ale né, není to výmrd
BTW oproti včerejšku Benzina opět zdražení. Z 45 na 46,5. A obyč pumpa z 38,9 rovnou na 40+... Ale né, není to výmrd
Částečný souhlas. Pokud firmu stojím 2 kila p.m. a nafta zdraží o 50%, tak se firemní náklady na práci zvednou třeba o 2%. V tomto segmentu se nezmění nic.Stepan píše: ↑úte 01 bře 19:25 Omezí se prd.
...
"Profíci" jako BOB, HondaMan, já (...) jezdit prostě musí a jestli stojí palivo o 10-20% nahoru dolu s tím vůbec nic neudělá. Víkendový pleasure jezdci to řešit taky nebudou, protože kdo má další auto "na hraní", tak už je většinou zavodář a vopravdu si nenechá utýct zážitek kvůli pár desítkám halířů na km. A že by někdo nejel na víkend za babičkou, kvůli několika desítkám korun? No, toho bych chtěl vidět
Pokud někdo dělá za 30 čist., a před rokem vycházel tak tak a dneska mu:
hypo zdraží o 5 kvůli sazbám,
energie o jiných 5 kvůli BE,
inflace zdraží běžnou spotřebu o další tisíce,
a má za naftu dát o 3/měs na dojíždění do práce více, tak bude muset přemýšlet jak dál. Litr měsíčně skoro nikoho nezabije. Jenže pokud je to litr měsíčně každý den z jiného důvodu...
Do teamu teď sháním pár lidí a na pohovorech náklady na dojíždění a zdražování celkově zmiňují skoro všichni. Myslím, že inflační spirála už se točí.
2.9T RWD
to sice jo, ale u těch samooblužných pump Benzina dodatečná sleva z Tankkarty není, resp. už je víceméně zahrnuta v nižší ceně
A neska (o ca týden později) už za 46,50 (před slevou 1,00 káčé/litr na TanKartu). Ufff.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To se ted ekonomove budou prehanet v cernejsich scenarich ... 65Kc/l
https://twitter.com/LukasKovanda/status ... ele-694734
https://twitter.com/LukasKovanda/status ... ele-694734