Politický koutek
Re: Politický koutek
Njn, já místo plynu udělám TČ, a to už tam mám přípojku. Bude to tak +300, ale bude to stejně lepší řešení. A asi si připlatíme za PHM.. a vlastně za všechno. Pořád lepší než se kamarádit ze zkurvenym ruskem.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Dneska sem na dálnici viděl v kontextu doby strašně vtipnou reklamu. Tepelná čerpadla Buderus.
https://www.buderus.com/cz/cs/informace/kontakt/
No, tak jestli BudeRus, tak TČ přijde vhod
https://www.buderus.com/cz/cs/informace/kontakt/
No, tak jestli BudeRus, tak TČ přijde vhod
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
já jsem koukal na vystoupení té evropské kravky Ursuly. To je ještě větší dement než je vůbec možný. Prý situace na UK ještě více musí posílit přechod na ty zelené zblitky a využívání OZ.
Citroen C4 GP
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... .seznam.cz
fuuurt vole chudáci zaměstnanci, těžký to maj, hrůza a děs
fuuurt vole chudáci zaměstnanci, těžký to maj, hrůza a děs
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
rhinos: já jsem si říkal, když se začaly objevovat komentáře, že tohle je konec GD a tak, že naopak - ještě víc to přiškrtí tam, kde mají “pravomoc.”
V kontextu celého toho dění se hezky ukazuje, že celá ta organizace je úplně zbytečná. Každý si hraje za své zájmy a celá UKR je jim u prdele.
V kontextu celého toho dění se hezky ukazuje, že celá ta organizace je úplně zbytečná. Každý si hraje za své zájmy a celá UKR je jim u prdele.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Škoda. Už jsem málem změnil názor na Evropu.
Takže SWIFT byla komedie a Greendeal má přednost před nezávislostí nad vrahem a fanatikem.
Takže SWIFT byla komedie a Greendeal má přednost před nezávislostí nad vrahem a fanatikem.
Polopaticky zpracovaný exkurz za různými motivy ruské agrese.
Ve zkratce - obtížná bránitelnost současných hranic na otevřené planině, uzmutí potenciálních ložisek zemního plynu na UK území než je nedejbože dokáží využít a konkurovat s dodávkami do Evropy, přísun vody na Krym, stárnutí a úbytek obyvatelstva znemožňující zachovat současnou velikost armády.
Stojí za zhlédnutí celé.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
EU v současné podobě se blíží mílovými kroky k zániku.řidičBOB píše: ↑úte 01 bře 20:43 rhinos: já jsem si říkal, když se začaly objevovat komentáře, že tohle je konec GD a tak, že naopak - ještě víc to přiškrtí tam, kde mají “pravomoc.”
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
No můžeš buď nahodit tu elektrárnu, kterou sis jako debil před pár měsíci vypnul a valit dál, jak kdyby se nechumelilo. Nebo můžeš pár let mrznout a modlit se k větrníku a soláru. Že si ti naši vypatlanci zvolí B. je uplně jasný. Už jenom proto, že jim zima nebude. Státním se samozřejmě asap přidá