Platinum Lack Protektor
Platinum Lack Protektor
Ráno jsem v TV (už asi postý) zahlíd teleshopping s Horstem Fuchsem, kterak tam leštil auta Platinum Lack Protektorem a ta odolávala všemu od ledu přes střelbu vzduchovkou až po ožehnutí tryskovým motorem. Že to je kravina je jasný a koupit si to nechci, ale docela by mě zajímalo, jestli je to aspoň normální kvalitní leštěnka, nějaký rebrandovaný Sonax nebo něco takovýho, nebo je to totální shit co nedělá vůbec nic a 90 % ceny je marketing.
Nemáte s tím někdo zkušenost, nevíte o někom? Jen mě to tak napadlo
Nemáte s tím někdo zkušenost, nevíte o někom? Jen mě to tak napadlo
Re: Platinum Lack Protektor
Lak Protektor? .......nikdy jsem o tom neslyšel, jedinýho Protektora kterýho znám je Reinhard Heydrich, ale ten myslím zas nedělal do barev a laků
Niko nadžanel ko kerdža
do chemie v plynném skupenství dělal spíš Obersturmbannführer Rudolf Höss
Niko nadžanel ko kerdža
Myslím to vážně Fakt mě zajímá, co to je za šmejd
Koukám, že to je ještě stará a krátká verze, teď jsou lepší, se s stíhačkama Ale nikde jsem to nenašel...
Myslim, ze dobry obrazek o kvalite vyrobku firmy WS International si lze udelat uz jejich ucetnich vykazu
Trzby za prodej zbozi 142 279 000 Kc
Naklady vynalozene na prodane zbozi 34 699 000 Kc
Obchodni marze 107 580 000 Kc
Myslim, ze marzi 300 % udela jen Horst Fuchs Bude uspokojive, kdyz tento pripravek lak alespon neponici. Ale zkusenost vazne nemam a neznam nikoho, kdo by si to koupil a pak si strilel do auta
Nicmene dobry napad pro redakcni test. Koupime to, neco nalestime a uvidime, co to rekne na vzduchovku
Myslim, ze marzi 300 % udela jen Horst Fuchs Bude uspokojive, kdyz tento pripravek lak alespon neponici. Ale zkusenost vazne nemam a neznam nikoho, kdo by si to koupil a pak si strilel do auta
Nicmene dobry napad pro redakcni test. Koupime to, neco nalestime a uvidime, co to rekne na vzduchovku
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
To jsou slušný čísla, to se jim zase musí nechatpjanda píše:Myslim, ze dobry obrazek o kvalite vyrobku firmy WS International si lze udelat uz jejich ucetnich vykazu
Jinak na test se vzduchovkou jsem zvědav
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
mám doma jednu vyřazenou kapotu f metle kdy provedeme test ? (chybí mi vzduchovka, vajíčka mám )
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Kdyby vám přišla vzduchovka málo, tak domluvím člověka s větším kalibrem
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III