Politický koutek
Re: Politický koutek
abgx1: On se západ během posledních cca 36 hodin celkem probral a začal pořádně dělat. Nicméně pořád je dost těžký se koukat na europoslance, co tvrdí, že Putin napadl Ukrajinu kvůli Green Dealu nebo nějakou krávu z USA, co tvrdí, že za všechno může patriarchát
řB: Hale a jakej je praktickej rozdíl mezi podporou ve formě vlastních sil nebo tím, že tam posíláme proviant? Imo "zapojení se" je oboje a jestli to Putin na Ukrajině dá, bude pokračovat dál už jenom kvůli tomuhle. Teda ne, že by se na to stejně nechystal, ale chápem se
řB: Hale a jakej je praktickej rozdíl mezi podporou ve formě vlastních sil nebo tím, že tam posíláme proviant? Imo "zapojení se" je oboje a jestli to Putin na Ukrajině dá, bude pokračovat dál už jenom kvůli tomuhle. Teda ne, že by se na to stejně nechystal, ale chápem se
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není to fyzické zapojení se. Je to logistická, vojenská a humanitární podpora. Z hlediska vojenského to rozdíl je.
Najet tam F16tky, tak je za 30 min po invazi a Putin by zmáčknul prskavku…tedy, ono nelze vyloučit, že jí ve finále stejně nezmáčkne. Je ale šance, že nedoletí, kam by měla.
Najet tam F16tky, tak je za 30 min po invazi a Putin by zmáčknul prskavku…tedy, ono nelze vyloučit, že jí ve finále stejně nezmáčkne. Je ale šance, že nedoletí, kam by měla.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Btw: sleeping Joe uvolnil 350mio USD na podporu Ukrajiny.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zatímco bývalý ministr zahraničí a nynější Bidetův vyslanec pro změnu klimatu John Kerry vyjádřil obavy, že by válka měla pro svět obrovské emisní následky a rozptýlila pozornost ohledně změny klimatu. Tak tedy doufá, že si prezident Putin uvědomuje jak mu na severu země roztává zmrzlá půda a pomůže nám zůstat na správné cestě abychom mohli dělat co je třeba.
Myslel jsem že je to fake nebo citace historického vystoupení, než jsem dohledal reálný rozhovor.
Datováno 23.2.
https://www.youtube.com/watch?v=vksGzhgYnEw&t=276
Myslel jsem že je to fake nebo citace historického vystoupení, než jsem dohledal reálný rozhovor.
Datováno 23.2.
https://www.youtube.com/watch?v=vksGzhgYnEw&t=276
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... .seznam.cz
Tak já asi jedu natankovat a rychle ven z Prahy, co?
Tak já asi jedu natankovat a rychle ven z Prahy, co?
Jako natankovat jedu taky, kupuju 5 krabic kendamilu a pripravuju si veci…
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele: