Politický koutek
Re: Politický koutek
Asi to bude případ od případu. Možná jsem Rafaje špatně pochopil, i to se může stát. Ale odjelo jich domů asi hodně. Dnes jsem byl v Plzni na sídlišti, kde jich bydlí a pracuje hodně. A tolik volných míst k parkování tam nebylo nikdy. Přece jen, mají tam rodiny a mentalitu taky trochu jinou než v západní Evropě.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Spolužačka z alma mater teď dávala na instáč, že mají oznámeno, že během hodiny začne bombardování. Tak sedí v koupelně a čekaj. Kompletní rodina, včetně malých dětí.
Smutný.
jerry: To umím pochopit, že rodina chce bejt v těhle časech pohromadě. Ale podle mě by byli, ve většině případů, radši pohromadě tady než tam.
Smutný.
jerry: To umím pochopit, že rodina chce bejt v těhle časech pohromadě. Ale podle mě by byli, ve většině případů, radši pohromadě tady než tam.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Krysy Američani a Němci se hlavně starají o to, na kolik by je ty sankce vlastně vyšli. Jak můžou s takovouhle píčovinou vůbec předstoupit před svět a potom mávat UKR vlajkou...
Jediné skutečné sankce vůči Rusku je přestat kupovat suroviny, ropu a plyn. Logicky, když nic jiného nemají.
Až toto někdo reálně a nikoliv hubou udělá, tak mu uvěřím, že to myslí vážně.
Zatím pro USA je Rusko třetím největším dodavatelem ropy (až se divím, že to je tak) a pro EU dodavatelem cca 40 % plynu.
A to nám ani USA Putin nenadiktoval. To děláme sami, dobrovolně a rádi.
Až toto někdo reálně a nikoliv hubou udělá, tak mu uvěřím, že to myslí vážně.
Zatím pro USA je Rusko třetím největším dodavatelem ropy (až se divím, že to je tak) a pro EU dodavatelem cca 40 % plynu.
A to nám ani USA Putin nenadiktoval. To děláme sami, dobrovolně a rádi.
protoze v EU/USA není ekonomický pokles alternativa. Klidne budeme shazovat penize z vrtulníků jen aby se rostlo a lidé nemuseli vyjit z komfortní zony...
Rus to má jinak. Sedí na cash a lidi má u prdele, protoze volby uz za chvíli nebude ani predstirat...
Honza: myslim ze az 4. To je ale jedno. Rus dodává nizsi stovky tis. barelu/den. Spotreba 20M barelu. Podíl 2%. To vypneš ze dne na den.
2.9T RWD
Rozumím tomu, proč to tak je. A že to v praxi nemůže bejt jinak. To mi ovšem nebrání z toho bejt nasranej
Mimochodem, co říkáte na Zemana? Za mě výrazně lepší než Černochová
Mimochodem, co říkáte na Zemana? Za mě výrazně lepší než Černochová
https://www.novinky.cz/zahranicni/clane ... .seznam.czNic jsme nezaspali, naše vůle byla nejlepší a byla bych velmi nerada, kdyby nás za to někdo kritizoval.
Sberbank má odpískáno za souhlasného potlesku mnoha spoluobčanů. Že to zavařilo jiným nevinným spoluobčanům je jim jedno. Zajímalo by mě, zda ti, co mají takovou radost, už začali vařit na ohni a oblékli se do kůží. Přece nebudou platit plyn Putinovi a oblečení Číňanům, kteří podporují Putina. Tímto chci jen ukázat, že dnešní průmysl a finance jsou tak globálně propletené, že z toho není cesta ven.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nenechat prachy v ruský bance nemusí bejt otázka jenom ideí, ale i prostého pragmatismu. Bůh ví, co ti šulini vymyslí dál...
Ještě 17 února dávala jejich CEO rozhovory o tom, jak plánují růst. Hovno
Ještě 17 února dávala jejich CEO rozhovory o tom, jak plánují růst. Hovno
Ta banka má licenci od ČNB a tím i zákonné pojištění vkladů. Takže do 100 tis. EUR vše musí zaplatit Garanční fond, pokud teda krachnou. Pokud budou vymýšlet něco nekalého, tak jim musí ČNB odebrat licenci a i potom platí Garanční fond. Proč se lidi plaší? Stejně je vše tak propojené, že by ses ani nenažral.