Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
tmavý okna má snad každý GTR
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
mezi nami, GTR je takovy maly tank, ridicovi z poza dveri trci jen hlava. identifikace bude veeelmi tezka. ale treba se nahodou nekde kolem prohanel nejaky superman s hd kamerou, po lacinove pripadu uz si clovek nemuze byt jist nicim. faktem je, ze posadka twinga asi tezko bude vypovidat.
jinak by bylo jasno, nesnasim jakehokoliv idiota, at v trabantu nebo ve frrari, ktery me prinuti zpomalovat a uhybat pri jeho predjizdecim manevru. jiste, kazdemu se stalo, ze to nejak neodhadl, ale to se casto da poznat. jsou ale lidi, kteri na to tezce spolehaji. zrovna nedavno jsem takto skoro zastavil kvuli nejake fabii s kolama na strese.
jinak by bylo jasno, nesnasim jakehokoliv idiota, at v trabantu nebo ve frrari, ktery me prinuti zpomalovat a uhybat pri jeho predjizdecim manevru. jiste, kazdemu se stalo, ze to nejak neodhadl, ale to se casto da poznat. jsou ale lidi, kteri na to tezce spolehaji. zrovna nedavno jsem takto skoro zastavil kvuli nejake fabii s kolama na strese.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: jj, taky jsem nedávno potkal takové troubu s kolama na střeše... nejhorší je, že měl plné auto lidí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo, to se mi stává skoro pořád. Hlavně řidiči slabších vozů si rádi dokazují, že na to mají.
Je ale pravdou, že nemám tendence příliš uhýbat...
Je ale pravdou, že nemám tendence příliš uhýbat...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
je fakt, ze kdyz jedu proti ja, tak docela vymekavaji Taky jsem na tyhle predjizdece "jemijednozenecojedezrovnaproti" dost alergicky....
A ty ve slabsich vozech jsou usmevni, kdyz me predjednou z kopce (pac do kopce by to s tim HTP nedali) a pak se po manevru vlni v zatacce, jak toho maji plne ruce prace pri te zbytkove rychlosti
A ty ve slabsich vozech jsou usmevni, kdyz me predjednou z kopce (pac do kopce by to s tim HTP nedali) a pak se po manevru vlni v zatacce, jak toho maji plne ruce prace pri te zbytkove rychlosti
Tak ono to je i opačně, kolik lidí jsem já už vyprovokoval s Tourkou v kombíku v počťácké modři Vzpomínam si na jedneho v aktuální X5, který asi nedal to, že jsem rychlejší, chvilku jel za mnou, ale pak to vzdal... srab
Tak jasně, dvou laufů si nikdo moc nevšimne (a zepředu to jde i dost blbě ) a když už, tak člověk čeká 125kw Tohle je na CC príma
@řB: jj, už se těším na závoděníchtivé ošlajfkované pitomce ve flítových oct II 2.0TDi s pražskou značkou.... myslím, že 3er s M-sport paketem a nápisem 316i ploužící se po D1 předpisovou stotřícou pro ně bude velkou výzvou..... óó, myslím, že se lehce zmýlí....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pav: Ty si tam necháš nalepiť nápis 316i???