Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
fakt nemám tyhle typy řidičů (zde řidička) rád... Mám blinkr, připojovák končí a ona ještě přidá, aby mne tam zavřela. Přitom stačilo tak málo... Naštěstí umím jezdit i jejím stylem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jak sa hned pridal aj ten peugeot
ženská za volantem, logiku nehledej
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
mattonecz: Nerozumím - já nepíšu nic v tom slova smyslu, že to schvaluju, nebo že to dělám taky.
Jen se tomu nedivím, protože co se Prahy týče, dějou se tady ohledně semaforů nesmyslný a zbytečný zvěrstva, který jsou reálně úplně k ničemu.
Jinak ze své pozice jsem docela často ten, co je odbočovacím pruhem předjet - a věř, že je mi to úplně jedno. At si jede
Zejména v noci to stojí za to, je mi až skoro líto taxikářů a řidičů nočních linek autobusů (ale ty to díky preferenci maj asi snažší)
Jen se tomu nedivím, protože co se Prahy týče, dějou se tady ohledně semaforů nesmyslný a zbytečný zvěrstva, který jsou reálně úplně k ničemu.
Jinak ze své pozice jsem docela často ten, co je odbočovacím pruhem předjet - a věř, že je mi to úplně jedno. At si jede
Zejména v noci to stojí za to, je mi až skoro líto taxikářů a řidičů nočních linek autobusů (ale ty to díky preferenci maj asi snažší)
Chápeš to?
-
- Spolujezdec
Viděli jste poslední video? Petr "Cyklopiškot" Bílek ano, a moc se mu nelíbilo. #cyklopiškot #dashcam #dashcamcz #czdashcam #ceskydashcam #czechdashcam
Hele, je tam dost cyklo-kokotů, ale taky záběry normální jízdy cyklisty. Třeba na té Francouzské, předjelo ho báwo a co získalo? Ani hovno.
K tomu bávu jsem se taky chtěl vyjádřit. Tam zbytečně riskoval, že vezme cyklistu a zisk nula. Cyklista tam nemá moc na výběr, musí si od aut nějaký boční odstup dělat (ano, i mezi řidiči je spousta kokotů nečumících do zrcátek při vyjíždění z parkovacího místa).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Taky se cítíte v bezpečí a klidu, když konečně přijdete domů… když zastavíte na kafe na benzínce? Dnešní kompilace Vám ukáže, že v bezpečí nejste nikde. NIKDE!
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- Truck Daškam
- Letec
Taková ta klasika... Nechápu, jak někdo může objíždět autobus, který dává přednost
https://www.youtube.com/watch?v=UdUT9G3-GL4
https://www.youtube.com/watch?v=UdUT9G3-GL4
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Potřebujete místo na sex? Chcete vyhrnout sníh v příkopech? Ukázat, že Vaše auto je čtyřstopé (napovím, to se nejlépe ukazuje jízdou napříč)?
Na vše existuje jediná odpověď! Pořiďte si velké auto!
Více informací naleznete zde:
Na vše existuje jediná odpověď! Pořiďte si velké auto!
Více informací naleznete zde:
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...