Koronavirus
Re: Koronavirus
Tak jste si hoši ulevili. Aneb náhled do myšlení té lepší, kultivované společnosti.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
ty běž bonzovat že někdo dodržuje nařízení
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Protizákonné nařízení
Bonzáci se rekrutují spíše z tvé strany barikády. Tohle je toliko databáze pro účely komunity.
Pro natvrdlé - zmínka o trestném činu na té stránce je konstatování, ne vyhrožování.
Bonzáci se rekrutují spíše z tvé strany barikády. Tohle je toliko databáze pro účely komunity.
Pro natvrdlé - zmínka o trestném činu na té stránce je konstatování, ne vyhrožování.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Hehe, to jo. Tyhlety "konstatování". Já Vás nevydírám, já pouze vyjednávám. Já nevyhrožuji, já udílím varování.
Nicméně je zřejmé na kterou stranu barikády patří vytváření seznamů osob, které se nechovají v souladu s mým přesvědčením
Nicméně je zřejmé na kterou stranu barikády patří vytváření seznamů osob, které se nechovají v souladu s mým přesvědčením
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nějak mi uniká souvislost "státní" Tečky a buzerování soukromníků, který s ní nemají nic společnýho.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ono je jednodušší si otevřít hubu na prodavačku nebo servírku než řešit domnělý problém.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jak si mám představit “otevřít si hubu na servírku” v restauraci, kam nepůjdu?
Jak mám řešit, jako jednotlivec, domnělý problém - resp. on domnělý není a nebyl. Uznal to x krát i soud
Jak mám řešit, jako jednotlivec, domnělý problém - resp. on domnělý není a nebyl. Uznal to x krát i soud
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud vím, tak soud nezpochybňoval potřebu podobného zákona ale fakt, že jsou všechny ty zákony a vyhlášky blbě napsaný...
2.9T RWD
No jistě, špatně napsané, v tom je zakopaný pes.
NSS píše:Soudce Petr Mikeš k tomu dodal: „Cílem opatření však nemůže být nepřímo donutit občany k očkování. Tím by se totiž z dobrovolného očkování stalo prostřednictvím mimořádného opatření očkování povinné, neboť osobám neočkovaným by nezbývalo nic jiného, než se nechat naočkovat, pokud by chtěli běžně žít.“
《》1.5 dCi & 0.9 TCe