Jaké auto s nízkou spotřebou?
Jaké auto s nízkou spotřebou?
Teď mam Felicii 1.6 LX a papá docela dost benzinu. Ráda bych si koupila auto s nižší spotřebou... Jsem studentka, tak nemam moc peněz a cena benzinu stoupá... Nevíte o nějakym autě nejradši se spotřebou nejradši do 5 - 6l/100 km? Díky
Re: Jaké auto s nízkou spotřebou?
Kolik toho rocne najedes? Za kolik chces "nove" auto poridit? Pokud je felicie v zachovalem stavu a nenajedes rocne vic nez cca. 15tkm, tak vyjde nejlevneji si ji ponechat.
To je sice pravdivá myšlenka, ale jezdit dnes Feldou je sebemrskačství.
Nižší spotřebu bude mít v cenové relaci "lehce nad feldou" třeba Saxo/106 1.5d. Ale komfortem si moc nepolepší.
Nižší spotřebu bude mít v cenové relaci "lehce nad feldou" třeba Saxo/106 1.5d. Ale komfortem si moc nepolepší.
2.9T RWD
No nepíšeš cenu, ale okolo 60t czk už sa dá kúpiť Fabia SDi a to je predsa len auto už trochu iné ako felda, saxo, ax... Ale možno je aj tých 60 vela, ťažko povedať, prezraď trochu bližšie Tvoje možnosti a požiadavky (okrem tej na nízku spotrebu).
Jednoznačně Picanto
Citroen Ax byl "prosluly" spolehlivosti svych brzd, antikorozni ochranou a hlavne pasivni bezpecnosti. tohle bych nedoporucil ani nejhorsimu nepriteli.merlin píše:Citroen AX 1,4 D
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Taky mi přijde AX už docela mimo Já jsem pro Fábii/Polo a myslim i Ibizu SDI 47kw
Kolik je na to peněz?
Kolik je na to peněz?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Mal som AX 14GT a jazdilo to super, brzdy su len pre "srabov" dobra zivotna poistka riesi bezpecnost
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
což studentka, která potřebuje jezdit za málo, určitě ocení
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III