Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Ja bych volil ten zaklad a nemyslim si, ze by se to dalo s necim na trhu uplne srovnavat. Max tak mx5rf, ale tam chybi vykon a prakticnost.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za tych 850 nic lepsie neni. Rozumiem argumentu s GR Yaris, ale na druhu stranu za 900 je to zaklad a tam ci chces alebo ne musis dat este ten sport za dalsich 100. Idealne by bolo mat v garazi obe, ale ja bych radsej 86...radsej srandu za kazdych okolnosti ako rychlost za kazdych okolnosti.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
S tou lepší výbavou bych byl opatrný. Teď jsem vybíral služebáka za cca 900 s dph po slevě a Superb out úplně. Octa s kompromisama, ale asi jo.
Na druhou stranu GT86 v základu není úplně "více auta" ať si pod tím představujeme cokoliv.
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, ze aktualne cim menej cipov tym lepsie
A tiez bych siel do zakladu na tych Prius galuskach
A tiez bych siel do zakladu na tych Prius galuskach
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A tak jo asi mate pravdu, koukam ze podobne vykonny golf GTI stoji 877, tak to pak asi odpovida.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt fer cena, na to ze je to unikatna platforma a motor a kasna a ja bych nerozmyslal ani sekundu
Ale pochopim kohokolvek kto si vyberie GTI, kedze jeho uzitne vlastnosti su niekde inde zase...
Ja uz si trosku prepocitaval leasing na GR86, ale v aktualnej zivotnej situacii mi to proste nevychadza
Nemate pre mna niekto nejaku brigadku ktoru bych vedel po veceroch robit na PC?
Berte to ako pomoc na dobry ucel
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dej sem číslo transparentního účtu, my se ti složíme na chudé africké děti
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
300€ mesacne na dve chudobne slovenske deti a jedno velke dieta by sa najst mohlo
A kazdeho darcu slubim ze necham povozit na GR
A kazdeho darcu slubim ze necham povozit na GR
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
My máme pořád objednanýho toho 110kw 2.0TDI L&K Superba. Teda v manuálu jo, ale to by šlo určitě ještě změnit. Platit by se mělo 750k bez daně a v březnu by tu měl bejt.
Když se proti tomu podívám třeba na tohle, co je předváděčka: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/c ... P6N7009694
Tak si myslím, že vyhandlovat to za tu Toyku GR86 Premium a k tomu 100 litrů na ruku je více než férová nabídka
Včera sem o tom tak přemejšlel a říkal si že teda joo, pak teda zase že nééé. Ale jak tady někdo psal, že je jenom 200kusů pro ČR, tak cítím hodně srandy za velmi nízký TCO.
Asi napíšu dealerovi, za kolik si toho Supa rovnou nechá na skladu a v únoru jsem na značkách. A já si dokázal zapsat všechny předměty na právech, mě v klikání na čas jen tak někdo nepřekoná
Edit: Imo jako "auto" je to úplně stejně k ničemu jako ten Yaris. A záleží kdo preferuje jakou variantu na hraní. Za mě GR86, protože bych to víceméně jezdil daily a Yaris podle testů celkem fest žere a navíc upřímně, co jezdím s STI, tak zjišťuju, že jezdit palbu po okreskách a ranec trakce, není uplně ta zábava, kterou si od auta představuju. Jako sranda to je, ale nějak se to omrzí. A ten Yaris bude, podle mě, vlastně uplně to samý.
Edit2: Na stránkách Toyky ale nevidim žádný info a na jedetoshop, kterej to měl původně leaknout, taky ne... Koukám špatně?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To TCO aj mna celkom nalomilo, kedze je tu fakt len na dva roky a ked si vezmem, jaku zostatkovku maju 10 rokov stare GT86 s 200000km...
Proste to co som mal vypocitane na rozbitu GT86 viem dat ako akontaciu na GR86, uz poriesit len tie splatky
Proste to co som mal vypocitane na rozbitu GT86 viem dat ako akontaciu na GR86, uz poriesit len tie splatky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...