Audi A4 Allroad 40TDI ze SWE
Re: Audi Q5 50TDI
Jj ale tohle je ta na ziguly. Na tatry tam sou taky, ale plny
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
asi tak. já s tim autem nejsem ještě sžitej takže bych tam najížděl 10minut a pak nevystoupil, tak sem to po chvilce vzdal
Tak mám necelých 800km a zatím stále velká spokojenost.
Největší radost mám z toho podvozku a ticha. Kvůli tomu i zvažuju nechat tam ty 18, na živo to vypadá líp než v konfigurátoru a ve sklepě leží nové letňáky. Je to teda Hankook, ale Audi snad nedává shit.
Zvykám si na ten automat a jeho prodlevu a auto si zvyká na to, že sem trochu prase, takže mám pocit, že se to zlepšuje, protože to ode mě už čeká. A kolikrát i v D podrží vyšší otáčky v očekávání prasení.
Spotřeba zatím necelých 11, hodně to zkouším a moc se mi líbí zvuk V6
Hadrový sedačky mi nakonec nevaděj, vypadaj ok a sou moc pohodlný.
Akorát ten virtual cockpit je takovej nevyužitej bez tý navi, je to vlastně takovej hezkej tacháč, ale nic navíc to neukazuje.
Matrixy super, jedna z hlavních věcí co sem potřeboval.
Ještě že sem vzal ty zimáky do 240 a ne jen 210, už sem to využil
Největší radost mám z toho podvozku a ticha. Kvůli tomu i zvažuju nechat tam ty 18, na živo to vypadá líp než v konfigurátoru a ve sklepě leží nové letňáky. Je to teda Hankook, ale Audi snad nedává shit.
Zvykám si na ten automat a jeho prodlevu a auto si zvyká na to, že sem trochu prase, takže mám pocit, že se to zlepšuje, protože to ode mě už čeká. A kolikrát i v D podrží vyšší otáčky v očekávání prasení.
Spotřeba zatím necelých 11, hodně to zkouším a moc se mi líbí zvuk V6
Hadrový sedačky mi nakonec nevaděj, vypadaj ok a sou moc pohodlný.
Akorát ten virtual cockpit je takovej nevyužitej bez tý navi, je to vlastně takovej hezkej tacháč, ale nic navíc to neukazuje.
Matrixy super, jedna z hlavních věcí co sem potřeboval.
Ještě že sem vzal ty zimáky do 240 a ne jen 210, už sem to využil
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako úplně céres bych tomu při nájezdu 800km zatím asi nedával.
Vzal jsi nakonec vzduch??
Vzal jsi nakonec vzduch??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ak to su tie hankook ventus s1 evo tak tie su dobre... Za michelin ps4 by som ich nemenil, ale su minimalne porovnatelne
A neboj, dlho ich mat nebudes, miznu pred ocami...
A neboj, dlho ich mat nebudes, miznu pred ocami...
Vzduch právě nemám. Céres uplně nedávám, ale občas na to šlápnu, nemusí to být nutně podlaha
Jinak sem tam teda dal ten eurooil lepší. Dá se někde dohledat, že to je fakt bez tý biosračky?
Jinak sem tam teda dal ten eurooil lepší. Dá se někde dohledat, že to je fakt bez tý biosračky?
Kdyz si stahnes primo jejich appku, tak se umis podivat na posledni zavoz na konkretni stanici. Po rozkliknuti pozadovaneho paliva ti to napise obsah bioslozky.
už sem našel https://www.ceproas.cz/eurooil/sortiment-paliv
Tak s tím, že SS zůstává off sem kecal Zůstává zvolený jízdní řežim, takže když se dá dynamic, tak zůstane i vypnutý SS, takže teoreticky to jde.
Včera večer jsem jel dom a chumelilo, tak sem si udělal pár koleček po ořechovce a našel sem si tam jednu zatáčku, kde sem s vypnutym ESP zkoušel takový menší, asi bych to nazval powerslide, prostě sem v půlce zatáčky dal podlahu a nechal se bokem vynést. Docela zábava, až bude víc sněhu, tak to musim někde zkusit pořádně. To quattro funguje ale úžasně
Včera večer jsem jel dom a chumelilo, tak sem si udělal pár koleček po ořechovce a našel sem si tam jednu zatáčku, kde sem s vypnutym ESP zkoušel takový menší, asi bych to nazval powerslide, prostě sem v půlce zatáčky dal podlahu a nechal se bokem vynést. Docela zábava, až bude víc sněhu, tak to musim někde zkusit pořádně. To quattro funguje ale úžasně