Politický koutek
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Politický koutek
No já bych řB za "chudáka" rozhodně neoznačoval, ale když to říká vysoce realizovaný úctyhodný mudrc jako je mat jednička z prááááááglu, polemizovat si nedovolím.
Ještě že ses mate jako správný udatný řitíř v bílé zbroji postavil na jeho obranu, jinak by chudák po tom příšerném traumatu několik dnů nespal a pak byl nucen vyhledat dlouhodobou péči psychojátrů.
A ani mu nemusíš závidět vlastnictví všech písmenek - pokud mu budeš vytrvale leštit kliky u aut, nejspíš se se svým samozvaným protektorem o nějaké to písmenko nakonec podělí.
Ještě že ses mate jako správný udatný řitíř v bílé zbroji postavil na jeho obranu, jinak by chudák po tom příšerném traumatu několik dnů nespal a pak byl nucen vyhledat dlouhodobou péči psychojátrů.
A ani mu nemusíš závidět vlastnictví všech písmenek - pokud mu budeš vytrvale leštit kliky u aut, nejspíš se se svým samozvaným protektorem o nějaké to písmenko nakonec podělí.
Jako nevím co se to se mnou děje, ale LB začíná být normálně vtipnej .
LB:
LB:
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jarka to se s tebou neco deje urcite, jestli ti toto prijde vtipne. Ale kazdeho vec.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Asi se s tím moje vnitřní já nějak vyrovná. Co už...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Lachende Bestien
- Letec
Buď v klidu. Někdy jsi mi rozesmál, někdy zase naštval. A matt a jeho cesta za autem snů je taky někdy docela sranda. Život je zkrátka pestrý.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Čéče je to k neuvěření, ale někdo se tady pokouší řešit jestli máš radši holku zepředu nebo velbloudici zezadu. Nebo tak nějak podobně.
Jakže si to musíš ještě rozmyslet?