Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Ad. Dacie: Stačí si pustit nějaký video Martina Vaculíka, ten to chválí kudy chodí. Ale halt to není značka pro onanisty, je to hlavně auto co má sloužit.
Btw: se musím pochlubit . Byl jsem předevčírem s kámošem se zúčastnit jeho přestupkového řízení na magistrátu. Jako sice to byly 2 hodiny času, ale bylo to teda hodně zajímavý. Už jen ta forma jak to probíhá a jak to tam s těma policajtama (svědkama) a úředníkama funguje. Fakt zajímavá zkušenost, pro někoho nepolíbenýho jako jsem já.
Btw: se musím pochlubit . Byl jsem předevčírem s kámošem se zúčastnit jeho přestupkového řízení na magistrátu. Jako sice to byly 2 hodiny času, ale bylo to teda hodně zajímavý. Už jen ta forma jak to probíhá a jak to tam s těma policajtama (svědkama) a úředníkama funguje. Fakt zajímavá zkušenost, pro někoho nepolíbenýho jako jsem já.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
A vyhráli naši?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To se ještě uvidí. Vyplnili se protokoly a půjde to někam výš . A rozhodnutí přijde mě, bo abych tam mohl sedět, tak mě musel kámoš zplnomocnit pro zastupování v této věci .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No, on ten úřední pinpong může trvat klidně pár let po ose magistrát, krajský úřad a když to nevyjde tak pro fajnšmekry krajský soud a nakonec Nejvyšší správní soud. Hlavně zbytečně nespěchat
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Ad Dacia: Dustery má ve fleetu Národní park Bavorský les. Už hodně let. Ptal jsem se už 2 rangerů a oba spokojenost.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zajda: a proto si to novelizovali, aby se tato doba nezapočítávala a bylo tak méně snadné shodit to na prekluzi.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsem se tak šikovně vyhýbal dvěma autům na parkovišti, až jsem přehlídnul jednu ocelovou zábranu. Jel sem snad 5kmh (plný rejd a po parkovišti), ale trefil jsem to tak nešikovně, že křupnul nárazník i mřížka . Co už. Aspoň, že jsem se profesionálně vyhnul mlhovkám, xenonům a jejich ostřikovačům. Dneska jsem krvácel, když jsem objednával v suzuce díly...
Před (resp. po hitu):
Po mém odborném zásahu (padlo jedno balení elektrikářských pásek) - říkám jí Frankenštajnova dcera (tuhle zimu to asi odjezdí v tomto stavu - abych to zas někde neopřel):
Před (resp. po hitu):
Po mém odborném zásahu (padlo jedno balení elektrikářských pásek) - říkám jí Frankenštajnova dcera (tuhle zimu to asi odjezdí v tomto stavu - abych to zas někde neopřel):
Mohol si aspon kupit biele pasky
Nebudeš ty vyučený švec?
Jinak jsou kluci, co to umí plnohodnotně svařit, pokud je Suzuki cenově mimo.
Jinak jsou kluci, co to umí plnohodnotně svařit, pokud je Suzuki cenově mimo.
Jsem říkal, ať je ten steh pěkně vidět, když už .