Jo bolo, ale vis jak, nostalgia je svina a na papieri to vyzera cele tak dokonalo
...a ja nemal na nu realne vyuzitie hlavne, auto do mesta to moc nie je, ale terajsie dochadzanie by nebolo az tak odveci
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak nejak a M135i pod 15 nesla a ked ano tak je to zase zbytocne mat take auto... Pandu drtim furt a cez 9 to este neslo...
A o spotrebu vo vysledku tak nejde ako o to ze sa to ani nezahreje a vykonu tri prdele, ktore sa nijak nevyuziju...tymto pozdravujem kolegu co sa ma skusal v meste drzat s e-tronom GT
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak je to docela zbytecny aby to zralo tolik a pritom netocim pres 3k nez dojedu do prace ... Heh jsem zas v nalade na M135i a koukam ze desky jsou za ok cenu a daji se lehce vymenit (zda se ze lehci nez na Z4, kde se musi sundat trmen)
Brembo X https://pegasdily.cz/autodily/bmw/1-f20 ... ice&page=3
První co mě napadne při pohledu na tu tabulku, jak je strašně osvěžující sednout si do mojí 24 let starý miaty, kde je vše defaultně off. A mě se zdá, že manželčin obyč fiat tipo je přeelektrizovaný, když musím po nasednutí vypnout esp a start/stop .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).