![Thumbs up! :-bd](./images/smilies/113.gif)
PS: jak si mam ja teraz kupit nejake "zabavne" fwd?!
![It wasnt me ^#(^](./images/smilies/114.gif)
DikySnowman000 píše: ↑čtv 30 pro 00:10 Hooodne dobreee![]()
PS: jak si mam ja teraz kupit nejake "zabavne" fwd?!![]()
No zavidim zavidim, to su idealne podmienky
To myslíte sarkasticky, předpokládám?
No cele to projet chvili trvalo, ono se to dost rozjelo ze na konci bych tam nejradsi dal i 5 rychlostSnowman000 píše: ↑čtv 30 pro 11:26No zavidim zavidim, to su idealne podmienky![]()
Ale na ten drift na 4 bych uz gule rozhodne nemal...ked sa ti to tam zalomilo este o trochu viac, nebolo by mi vsetko jedno![]()
Jo 120i/d by bolo ideal, ale bez svoru to proste neni ono...po E46 325i a M135i kde mi ta nekonzistentnost fakt vadila a nasypat 1500€ do toho sa mi moc nechce![]()
Jako jo, ale jak se to neda drzet plynem ... Za me na klouzacku zadokolku. A nebo nejakou stalou ctyrkolku, by me zajimalo jak by v zime fungovaly ty nove 4wd co dokazi prenest vykon na zadek jako ted golf R.
Tak ono aj kamera zase nieco zkresli... Ale ano ked si zvyknes na povrch a nemas pod nim moc sancu chytit lad, tak sa to da lahsie odhadnutVrooom píše: ↑čtv 30 pro 14:33
No cele to projet chvili trvalo, ono se to dost rozjelo ze na konci bych tam nejradsi dal i 5 rychlost(ale taky se to uz nedalo ubrzdit abych trefil zatacku
...) Mozna jsem to mel rovnu utrhnout na 5tku. Ale jinak to bylo docela dobre kontrolovatelne, spis jak je tma a snezi tak neni az tak vynikajici vyditelnost, to ty najezdy jsou paradne osvetleny
Hele mel jsem to prvni zimu s open diffem a na cerstvym snehu se taky dalo.
Viz. tady, koukej jak si ten driftik jeste utahnu
https://youtu.be/V_M8Pz6UNLE?t=82
U te M135 bych se bal letargicke reakce na plyn kdyz se vypne stabilizace, i ted to vozim na sport u atmosfery, kdy to ma hodne rychle reakce.
120i se svorem? To mozna ani nikdy nikdo neudelalSnowman000 píše: ↑čtv 30 pro 15:32Tak ono aj kamera zase nieco zkresli... Ale ano ked si zvyknes na povrch a nemas pod nim moc sancu chytit lad, tak sa to da lahsie odhadnutVrooom píše: ↑čtv 30 pro 14:33
No cele to projet chvili trvalo, ono se to dost rozjelo ze na konci bych tam nejradsi dal i 5 rychlost(ale taky se to uz nedalo ubrzdit abych trefil zatacku
...) Mozna jsem to mel rovnu utrhnout na 5tku. Ale jinak to bylo docela dobre kontrolovatelne, spis jak je tma a snezi tak neni az tak vynikajici vyditelnost, to ty najezdy jsou paradne osvetleny
Hele mel jsem to prvni zimu s open diffem a na cerstvym snehu se taky dalo.
Viz. tady, koukej jak si ten driftik jeste utahnu
https://youtu.be/V_M8Pz6UNLE?t=82
U te M135 bych se bal letargicke reakce na plyn kdyz se vypne stabilizace, i ted to vozim na sport u atmosfery, kdy to ma hodne rychle reakce.
A ano tie najazdy su tam hezky pekne![]()
Diky za video s open diffom...presne tam vidim to co som zazival, ze raz to ide viac, raz menej, raz to len jednym kolieckom hrabe a ras to ide krasne. Ja len viem z tej svojej MX-5, ze ked sa to v nej utrhlo tak vzdy som vedel presne jak moc a clovek s tym menej bojoval a viac si to uzival a to vies sam aj ty zo svojej Z4
A jo M135i tam ma najviac vytacalo, ze to malo tak 10 roznych jazdnych rezimov a ziadny normalny a vzdy som sedlal trochu "ine auto"![]()
Ked by ale niekde bola 120 s LSD na predaj...tak bych to snad isiel aspon skusit![]()