Politický koutek
Re: Politický koutek
Neprijde mi to normalni, ale komentovat to takhle je snad jeste horsi a zavistiva nula LB si muze jit pohonkat nad Q5 :*
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Lachende Bestien
- Letec
Mate, snad se jako vztahovačný, povýšený a nudný hlupák projevuješ hlavně tady na fóru, jinak by nezbývalo než popřát všem lidem v tvém okolí upřímnou soustrast.
- GeneHawkins
- Letec
To sedí zrovna od tebe...
Od takoveho chudaka je to kompliment zalibit se nekomu takovemu znaci ze je neco spatne
- Lachende Bestien
- Letec
Hošani, vy jste se hledali, až jste se našli, jen co je pravda.
Však kdo by měl zájem si užít trochu masochismu, může si vyhledat vaše perly moudrosti, kterými zde poslední dobou oblažujete místní osazenstvo; ale nedoporučoval bych to ani nepříteli.
Jinak mate, jestli si toužíš trochu homosexuálně zaexperimentovat, u mě neuspěješ, takže se už nemusíš dál snažit se mi zalíbit.
Ale zkus to třeba u džina, s tím si zjevně rozumíš.
A tu upřímnou soustrast už můžu popřát každopádně - tedy všem chodcům, cyklistům a řidičům, kteří se budou pohybovat a dusit v blízkosti tebou řízeného sportovního dieselového náklaďáčku.
Opravdu velmi rozumná a ohleduplná volba auta a motorizace pro městský a příměstský provoz od genitálního yntelechtuála tvého formátu.
Však kdo by měl zájem si užít trochu masochismu, může si vyhledat vaše perly moudrosti, kterými zde poslední dobou oblažujete místní osazenstvo; ale nedoporučoval bych to ani nepříteli.
Jinak mate, jestli si toužíš trochu homosexuálně zaexperimentovat, u mě neuspěješ, takže se už nemusíš dál snažit se mi zalíbit.
Ale zkus to třeba u džina, s tím si zjevně rozumíš.
A tu upřímnou soustrast už můžu popřát každopádně - tedy všem chodcům, cyklistům a řidičům, kteří se budou pohybovat a dusit v blízkosti tebou řízeného sportovního dieselového náklaďáčku.
Opravdu velmi rozumná a ohleduplná volba auta a motorizace pro městský a příměstský provoz od genitálního yntelechtuála tvého formátu.
Konecne diskusia na urovni
Hehe. Predstav si jako latentni homosexual co nevlastni auto ale jezdi na kole s dildem misto sedla, komentovat kazdeho na foru o autech. Genialni
- Lachende Bestien
- Letec
Díky za ocenění naší snahy o pozvednutí diskuzní úrovně tohoto vlákna, aby jeho forma a obsah více odpovídaly názvu.
Ale vážně, kdo by se rád nevrátil do idylky dětských let na pískoviště a nerozkopal si pár báboviček.
Což je aktivita asi podobného společenského významu jako hašteření posranců ve sněmhovně.
A mate, je od tebe milé, že ses podělil o své sexuální fantazie, džin aj. to možná ocení a pomůže ti je realizovat.
Jo a kdyby ses někdy rozhodl hovořit třeba o nemoci AIDS, nezapomeň se předtím nechat geniálně infikovat virem HIV.
Kolega v práci zuří, postavil si barák na hypotéku, od příštího roku má, doslova, 2x takový úroky. A je z toho fakt nasranej. Normální kluk, učňák, maká rukama, šikovnej. Kdyby byli všichni takový...
Spolužák z VŠ, toho času působící v národní bance, mi vysvětloval jak to mají s těma sazbama vymyšlený a co všechno to s tou ekonomikou má udělat.
A že výše popsaný případy jsou "nezbytná oběť" a s mojí teorií o tom, že inflace je ve skutečnosti nabídková*, nikoliv poptávková, to nemůže reálně nic udělat pracují jako s "možnou, ovšem nikoliv významnou variantou".
Jednomu z nich mám uplně neskutečnou chuť dát pěstí
*děláme s železem, plastem a dopravou. Zdražujem meziročně o vyšší desítky %, někde už jsme překročili i pověstný "dvojnásobek". Ovšem čistě kvůli cenám (importovaných) vstupů. Nikoliv kvůli tomu, že by nám zákazníci mohli utrhat ruce. Nejsem si tak zcela jistý, jak nás dražší úvěry mají donutit k tomu, abychom začali prodávat levnějc...
A od jara zdražujem zas
Spolužák z VŠ, toho času působící v národní bance, mi vysvětloval jak to mají s těma sazbama vymyšlený a co všechno to s tou ekonomikou má udělat.
A že výše popsaný případy jsou "nezbytná oběť" a s mojí teorií o tom, že inflace je ve skutečnosti nabídková*, nikoliv poptávková, to nemůže reálně nic udělat pracují jako s "možnou, ovšem nikoliv významnou variantou".
Jednomu z nich mám uplně neskutečnou chuť dát pěstí
*děláme s železem, plastem a dopravou. Zdražujem meziročně o vyšší desítky %, někde už jsme překročili i pověstný "dvojnásobek". Ovšem čistě kvůli cenám (importovaných) vstupů. Nikoliv kvůli tomu, že by nám zákazníci mohli utrhat ruce. Nejsem si tak zcela jistý, jak nás dražší úvěry mají donutit k tomu, abychom začali prodávat levnějc...
A od jara zdražujem zas
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Přeju hodně zdaru v realizaci této pro všechny velmi užitečné aktivity a hlavně nezapomenout na bezpečnost práce a ochranné pomůcky - aspoň nějaké hrubší kožené rukavice a dobře zamířit.
Co se "nezbytných obětí" týče, právě obětování podobných povýšených parazitických lichvářských zrůdiček by bylo nanejvýš společensky přínosné.
Inspiraci je možné najít třeba u Mayů aj. původních amerických kultur.
I když pak zase nastává riziko, že za obětování nečistých prolhaných kreatur by nás spíše bohové/bůh potrestal/i.