BMW Divize
Re: BMW Divize
Arnie: Tady je prostor pro vsechno
Nerika se tomu prodleva turba? Po tydnu v GTA se to muze jevit jako chyba Ale vazne - vaha vzduchu?
Nerika se tomu prodleva turba? Po tydnu v GTA se to muze jevit jako chyba Ale vazne - vaha vzduchu?
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
A jo, ta váha by to být mohla, sice se mi to ještě nestalo, ale nějak takto by se to mohlo projevovat... S GTA jsem několik týdnů nejel, není čas :-/
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Má a nemá Tam se ten zadek hodí k celýmu autu, ladí to s hranama na celym autě. Podobně minulá Z4, ta je designově podle mě povedená.vasco píše:
A ta 6er vůbec nemá zakytovanou lednici v kufru...
U E65 předfacelift to ale vypadá jak násilně bezhlavě naroubovanej předek z jinýho auta na limuzínu, a vzadu to na mě opravdu působí, jako když někdo něco v kufru zakytoval tak, aby se to vešlo. Pofaceliftu už je to o 1000% lepší, myslím že se i výrazně líp prodával (kdyžtak mě opravte), takže nebudu s tímto názorem sám sám...
Power is nothing without control
Tipnul bych si že to bude skoro určitě váha vzduchu, pokud to jinak jede normálně (myslím teda normálně na diesel ).Arnie J píše:A jo, ta váha by to být mohla, sice se mi to ještě nestalo, ale nějak takto by se to mohlo projevovat... S GTA jsem několik týdnů nejel, není čas :-/
Power is nothing without control
Nie su prave na tom motore pouzite tie legendarne viriace klapky v sacom potrubi
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
No jsou... čím jsou legendární? Dočetl jsem se, že se z nich občas uvolní šroubek, vletí do válce a všechno tam rozbije. Občas se mu podaří dostat ještě dál a zničí i turbo
Taky gratulace.pavproch píše:potvrzeno: narodilo se to, novorozenec měří 4527mm a váží něco okolo 1500 kilo... pěknej macek to je a menovat se bude "ten" brambora .....pavproch píše:pomááááály temu začíínám věřit, už znám VINko, heč.....
Okolo 1500 kilo je asi 17 metráků?
RWD
dík...
kerb=1715kilo čili při porodu krapet míň....
kerb=1715kilo čili při porodu krapet míň....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Arnie, presne Mal som suseda co mu dva krat vymienali motor pre nasatie suciastok (nastastie v zaruke) az to vzdal a kupil 330d
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Tak až se mi tohle stane, tak to konečně hodím ze skály a koupím si auto