Koronavirus
Re: Koronavirus
Ake je vysvetlenie k tomu ze:
1. Co sa corona vyjazdov tyka, tak aspon tu v Kosiciach jazdia sanitky takmer vylucne(tak 95-98 zo 100 vyjazdov) k neockovanym pacientom
2. Na Slovensku je 80% hospitalizovanych covid pacientov neockovanych, na JIS je to % este vacsie
1. Co sa corona vyjazdov tyka, tak aspon tu v Kosiciach jazdia sanitky takmer vylucne(tak 95-98 zo 100 vyjazdov) k neockovanym pacientom
2. Na Slovensku je 80% hospitalizovanych covid pacientov neockovanych, na JIS je to % este vacsie
To nikdo nepopira. U nas je myslim v tech nemocnicich o malicko vi oskovanych nez u vas, ale mate tusim nizsi proockovanost.
Ale je treba si rict, jake rocniky v tech nemocnicich lezi.
Co ja mam informaci od sestry z covid oddeleni, tak jsou to prakticky vylucne seniori.
Sikanovanim cele populace, zaviranim baru, kin, posiloven atd. pro neockovane a zakazem vstupu na pracoviste pro neockovane zkratka cilite na spatnou skupinu. Tohle vydirani lidi mozna donuti cast neockovane produktivni populace k ockovani, ale nema to sanci zabranit tomu, aby na JIP umirali seniori.
Naopak vytvareni dojmu, ze ockovani vse vyresi vidim jako zhoubne, protoze to proste neni pravda a v ramci tlaku na neockovane jsou ockovani coby zdroj nakazy umyslne prehlizeni a zijou v dojmu, ze jako ockovanym se jim nemuze nic stat.
Ale je treba si rict, jake rocniky v tech nemocnicich lezi.
Co ja mam informaci od sestry z covid oddeleni, tak jsou to prakticky vylucne seniori.
Sikanovanim cele populace, zaviranim baru, kin, posiloven atd. pro neockovane a zakazem vstupu na pracoviste pro neockovane zkratka cilite na spatnou skupinu. Tohle vydirani lidi mozna donuti cast neockovane produktivni populace k ockovani, ale nema to sanci zabranit tomu, aby na JIP umirali seniori.
Naopak vytvareni dojmu, ze ockovani vse vyresi vidim jako zhoubne, protoze to proste neni pravda a v ramci tlaku na neockovane jsou ockovani coby zdroj nakazy umyslne prehlizeni a zijou v dojmu, ze jako ockovanym se jim nemuze nic stat.
-
- Pan Řidič
K tym zverjnovanym cislam len tolko:
Pred dvoma dnami si si v novinach precital, ze ostava 20 lozok s ventilaciou.
16.NOVEMBER 2021: 2800 pacientov v nemocnici, 241 JIS, 258 ventilácia.
pritom v marci boli cisla taketo:
9. MAREC 2021: 4048 pacientov v nemocnici, 356 na JIS, 373 ventilácia.
a v oktobri minuleho roku:
24.10.2020: Slovensko nakúpilo 1000 nových pľúcnych ventilátorov. Chýba nám personál na ich obsluhu
media uverejnuju informacie bez overenia a bez kontextu lebo koronavirusove spravy su pre nich zlata bana.
Pred dvoma dnami si si v novinach precital, ze ostava 20 lozok s ventilaciou.
16.NOVEMBER 2021: 2800 pacientov v nemocnici, 241 JIS, 258 ventilácia.
pritom v marci boli cisla taketo:
9. MAREC 2021: 4048 pacientov v nemocnici, 356 na JIS, 373 ventilácia.
a v oktobri minuleho roku:
24.10.2020: Slovensko nakúpilo 1000 nových pľúcnych ventilátorov. Chýba nám personál na ich obsluhu
media uverejnuju informacie bez overenia a bez kontextu lebo koronavirusove spravy su pre nich zlata bana.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vidim ze su rovnako jebnuti aj u nas aj u vas...
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/ ... upaci.html
https://domov.sme.sk/c/22785888/covid-a ... virus.html
Do prace test potrebujem a staci ako dokaz ze nikoho nezabijem, ale na nakup v obchodaku alebo jedlo v restauracii uz mi to nestaci...![No no.. [-x](./images/smilies/68.gif)
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/ ... upaci.html
https://domov.sme.sk/c/22785888/covid-a ... virus.html
Do prace test potrebujem a staci ako dokaz ze nikoho nezabijem, ale na nakup v obchodaku alebo jedlo v restauracii uz mi to nestaci...
![No no.. [-x](./images/smilies/68.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No tak ty monoklonalni protilatky v podobe regeneronu (REGN-CoV2) jsou v podstate experimentalni lecbou NEREGISTROVANYM pripravkem. Tahle latka ma docasne povoleni MZRCR.
Tak nevim, muze se odpurce ockovani „neschvalenou vakcinou“ lecit neregistrovanym lekem? — Jestli by jim to nepokazilo karmu, nebo tak neco.
Ta data se publikuji, takze hadat netreba.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ctrl: já jsem naznačil, co pan profesor myslel léčbou...
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
statom dany ciel je jasny - zneprijemnit neockovanym zivot natolko ze sa pojdu zaockovat, inu logiku za tym hladat netrebaSnowman000 píše: ↑čtv 18 lis 19:42 Do prace test potrebujem a staci ako dokaz ze nikoho nezabijem, ale na nakup v obchodaku alebo jedlo v restauracii uz mi to nestaci...![]()
to zrejme bude tym ze vznikli covid lozka aj tam kde na to kapacita nebola... schvalne si skus zistit ako su na tom aktualne planovane operacie atd...
@crtl_j:
Grafík hezký. Potvrzuje co jsem říkal - drtivá většina v nemocnici 60+. Zvedat se to začíná až nad padesátkou. Lidí pod 50 nula nula nic.
Co se týká poměru očkovaný/neočkovaný, tak se mě to úplně nezdá. Ale třeba se situace poslední 3 týdny zásadně změnila.
Mám tu tabulku uniklou z UZISu, kde jsou kompletní data od začátku a tam je k 25.10. následující stav.
V nemocnici neočkovaní vs očkovaní 628:425. Ja JIP neočkovaní vs očkovaní 110:48.
Obojí očištěno od reinfekcí, ale těch je navíc nepodstatně.
Tady v tom grafu vychází absolutně jiný poměr než v datech UZISu a je otázka proč. Zda tam někdo nějak nekouzlil s daty, nebo zda se v posledních týdnech zásadně změnil ten poměr.
Například po úniku těch dat, když se začalo na jejich základě v mediích řešit, že je zásadně málo reinfekcí, což je důkaz že přirozená imunita je podstatně silnější, než imunita po očkování, tak prý v nové revizi té tabulky byl někým zpětně oeditován počet reinfekcí docela zásadně nahoru.
Navíc ve stejném týdnu vystoupil Vojstěch s proslovem, že imunita z očkování je zásadně lepší než přirozená.
Grafík hezký. Potvrzuje co jsem říkal - drtivá většina v nemocnici 60+. Zvedat se to začíná až nad padesátkou. Lidí pod 50 nula nula nic.
Co se týká poměru očkovaný/neočkovaný, tak se mě to úplně nezdá. Ale třeba se situace poslední 3 týdny zásadně změnila.
Mám tu tabulku uniklou z UZISu, kde jsou kompletní data od začátku a tam je k 25.10. následující stav.
V nemocnici neočkovaní vs očkovaní 628:425. Ja JIP neočkovaní vs očkovaní 110:48.
Obojí očištěno od reinfekcí, ale těch je navíc nepodstatně.
Tady v tom grafu vychází absolutně jiný poměr než v datech UZISu a je otázka proč. Zda tam někdo nějak nekouzlil s daty, nebo zda se v posledních týdnech zásadně změnil ten poměr.
Například po úniku těch dat, když se začalo na jejich základě v mediích řešit, že je zásadně málo reinfekcí, což je důkaz že přirozená imunita je podstatně silnější, než imunita po očkování, tak prý v nové revizi té tabulky byl někým zpětně oeditován počet reinfekcí docela zásadně nahoru.
Navíc ve stejném týdnu vystoupil Vojstěch s proslovem, že imunita z očkování je zásadně lepší než přirozená.
- GeneHawkins
- Letec
ŘB: No tak zrovna kortikoidy mají těch nežádoucích vedlejších účinků nepočítaně...
-
- Pan Řidič
To si velky optimista ak si myslis, ze toto presvedci niekoho kto sa doteraz nedal zaockovat. Pre fanusikov nakupovania staci sadnut do auta a ist do madarska alebo polska, bez ruska, bez obmedzenia a bez ukazovania cohokolvek, kdekolvek. Potom si este das dobry obed v restike a tahas domov s plnym kufrom zatial co nasich obchodnikov to mesiac pred vianocami bude boliet najviac. Priam genialny masterplan ako podporit HDP susednych statov.abgx1 píše: ↑čtv 18 lis 20:09statom dany ciel je jasny - zneprijemnit neockovanym zivot natolko ze sa pojdu zaockovat, inu logiku za tym hladat netrebaSnowman000 píše: ↑čtv 18 lis 19:42 Do prace test potrebujem a staci ako dokaz ze nikoho nezabijem, ale na nakup v obchodaku alebo jedlo v restauracii uz mi to nestaci...![]()
to zrejme bude tym ze vznikli covid lozka aj tam kde na to kapacita nebola... schvalne si skus zistit ako su na tom aktualne planovane operacie atd...