To je nádhera, bez diskuse nejhezčí 7ma Perfektně vyváženej design, žádný "otekliny" jako e65beaumont píše:ODSTUPNE SATANI!!! Ssangyong Rodius na vás!!!
Sedan BMW má vypadat takhle:
BMW Divize
Re: BMW Divize
Power is nothing without control
Jo tohle je opravdu "nádhera". Nevím, jestli je lepší ten čumák "pěst na oko", a nebo ta zakytovaná lednička v kufruHondaMan píše:Vasco s KoPPem mají dobrý vkus
e65/66 je nádherné auto a nic na tom nezmění ani tucet Alfistů stavějící se na hlavu
A abych nebyl jen v opozici, kupodivu minulou 6ku docela můžu, ta se mi docela i líbí. i když E24 to neníHondaMan píše:Aby to s Matějem neseklo, tak mu sem dáme ještě modrou
tomig píše:zakytovaná lednička v kufru
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
A ta 6er vůbec nemá zakytovanou lednici v kufru...tomig píše:A abych nebyl jen v opozici, kupodivu minulou 6ku docela můžu, ta se mi docela i líbí. i když E24 to neníHondaMan píše:Aby to s Matějem neseklo, tak mu sem dáme ještě modrou
potvrzeno: narodilo se to, novorozenec měří 4527mm a váží něco okolo 1500 kilo... pěknej macek to je a menovat se bude "ten" brambora .....pavproch píše:pomááááály temu začíínám věřit, už znám VINko, heč.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Doufám, že je to tady i na technické dotazy, kdyžtak mě přesměrujte jinam.
Poslední dobou se mi občas stane, že šlápnu na plyn a auto mírným cuknutím zpomalí (jakoby mělo nějakou chudou směs) a teprv potom vyrazí vpřed. Nevíte co to může být? Auto je E46 320d 110kW. Uvažoval jsem třeba nad zatuhlýma lopatkama od VTG, ale co jsem tak googlil, tak ono je to snad ani nemá
Poslední dobou se mi občas stane, že šlápnu na plyn a auto mírným cuknutím zpomalí (jakoby mělo nějakou chudou směs) a teprv potom vyrazí vpřed. Nevíte co to může být? Auto je E46 320d 110kW. Uvažoval jsem třeba nad zatuhlýma lopatkama od VTG, ale co jsem tak googlil, tak ono je to snad ani nemá
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
To už na mne působí moc jako křáp, byť z hlediska jízdních vlastností může bejt dokonalá. Ta e46 M3 ročník 2004, jak tu publikoval pjanda, je akorát - dokonale vyvážený auto. Ani moc starý, ani moc poznamenaný regalucemi.merlin píše:E46 je krasna ale toto je neprekonana klasika
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem