pavproch píše:Z jiného - mazdího - soudeku - sem fčera v Pilzni zahlídnul stávající model mazdy3, která měla vzadu na víku kufru znáček mazdy upravený do tvaru a vzhledu okřídleného kolečka Bentley.
DŮLEŽITÉ: @kacko - tady máš vstup zakázán, cokoli tady budu okamžitě mazat!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Příští rok má být nová Mazda 6 s pohonem zadních kol a šestiválcovým benzinovým motorem. Zda bude manuál se neví, ale i to je ještě možné. A design má být také bomba. Skoro se nechce věřit v dnešní době. To bych si zase mohl koupit nové auto
Pokud už tu někde je vlákno Mazda obecně, tak prosím o přesun tam Já ho nenašel.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Hmmm tie predne svetla vyzeraju byt dost sklamanie na pomery mazda dizajnu... Nie ze by ma SUV zaujimali, len dufam ze taku vec neprasknu potom aj na 6tku napr.
Jak se mi Mazdy líbí, tak tohle fakt ne. Ten předek je hrůza. Uznávám, že udělat elegantní škatuli je nemožné. Ale dá se s tou kvadraturou kruhu popasovat líp.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak to by bola skoda zrovna vtedy ked sa z nej stane zadokolka. Nejdem sa hadat, asi do toho vidis viac ako ja. Ale pripada mi divne snazit sa budovat premiovy image a vynechat z trhu ten jeden naozaj premiovy produkt
Já myslím, že zadokolka byl jen vlhký sen pár novinářů, co to po sobě opapouškovali. Aktuálně vedou prodeje SUV, proto jedou SUV. Ale je možné, že někdy v budoucnu nějaký sedan ve spolupráci s Toyotou/Lexusem bude, 100% ale bude mít takový poměr cena/hmotnost/CO2, že se v EU neukáže.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ