IT poradna
Re: IT poradna
Stalo se, už jedu na tu náhradní, přenesení 2x SIM a nastavení bylo otázkou chvilky, ufffff.pavproch píše:Už to bude rok, co sem staromilsky - tlačítkový a nedám na Nikitu dopustit, ...... A až/kdyby umřel, tak mám v šupleti druhou... tu samou Nikitu.pavproch v qětenci 2020 píše: Nokia 8110 ed. 2018
Začal se sám od sebe restartovat, sfiňa jedna, fčera 2x, neska 3x.... už je na startovním bloku směr koš.
A třetí ta samá (zase do zásoby) objednaná, ešče sem ji kdesyk našel asi za 16set.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taxem z donucení musel změnit mobil (přístroj) - tlačítková banánová Nokia 8110 ed2018, co sem dva roky používal, se začala restartovat (sama od sebe), taxem ze šuplete vytáhnul náhradní (novou, nepoužitou, tu samou N8110), zapnul ji a ... myslel sem, že mě raní mrtvice, ten druhý přístroj se od prvního dne restartuje taky.
Takže sem surfil, až sem vysurfil.... tlačítkový prasovzdorný Hammer Bow+
(Jak já nerath se učím něco nového....) - kopíruju z OF.cz:
Takže sem surfil, až sem vysurfil.... tlačítkový prasovzdorný Hammer Bow+
(Jak já nerath se učím něco nového....) - kopíruju z OF.cz:
Takže asi tak, jaxe stará kunverza učí nové věci....Tak, 2x SIM + baterka vložená, folie strženy, mobil zapnutý, fčíl nabíjím (nabíječkou přímo do konektoru pod krytkou, nabíjení v kolíbce nějak nefunguje resp. ještě nerozumím jak funguje). Prvotní seznámení se a nastavení bude ještě potrat jaxfiň, je to (hodně) jiné. Držte mi palec (český návod má jen 2 řídké stránky, z toho se moc nedozvím) + o 24 hod později: Mno, prvotní nastavení nějak mám, už sem aji posílal SMS a tydlifonoval, to pude..... doufám. Aji IP68 sem už (nechtě) vyzkoušel.... jak furt něco zkouším nastavit, taxem si s ním ráno u kafe hrál, no a polil sem si ho kafem. Funguje. Prozatím.
-
- Dítě v autě
Jak7 je ten Hammer Box?
predpokladam, ze se pta...
jaky je ten Hammer Bow
jaky je ten Hammer Bow
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Je to jednoduchý TLAČÍTKOVÝ mobil s (pro mě) nezvyklým op. systémem, ale po těch pár dnech sem si už na něj zvyknul (a on na mě). Má sloty na dvě SIM (firemní a soukromá). Hlavně ale je prasovzdorný, což mi vyhovuje (můžu strkat do kapsy bez obalu, nevadí mu, dyž spadne na zem nebo polití kafem atak). Já mám mobil jen a pouze na volání/SMS. Email sem v něm bohužel nezprovoznil (ani soukromý ani firemní, i když mám nastaveno vše správně a funkčně, tak email nestáhne). Což mi nevadí, stejně sem to prohlížení mailů v mobilu použil tak 1x ročně. Web prohlížeč (i když je na krabici pičtogram "infernet") sem v mobilu vůbec nenašel, což mi trochu vadí, chtěl sem si tam nastavit web chmu (radar + oblačnost) - nic jiného z webování mě v mobilu ale nezajímá. Na jedno nabití baterky (1200mAh) vydrží asi čtyři dny.
Kdyby tam webbrowser někdo našel, nebude problém s tím, že 3G sítě jsou rušeny? To se s tím asi na net stejně nedostaneš. Chápu, že to není pro uživatele tohohle mobilu přednostní, ale stejně.